Saturday, December 03, 2005Heh. Oon nukkunut koko illan. Jännitys ja kaikki kiire on purkautunut ja mä oon aivan puoli kuollut. Voi, kun saisin nukkua kaikki kolmen vuoden univelat pois! Silmät sirrillään kävin mekaanisesti muutamassa blogissa, anteeksi en jättänyt tassunjälkiä. Viken blogista päädyin tekemään ihq-testin, ja kyllä, minäkin oon ihq. Täytin jopa yhteystietoni, olis aika päheetä jos olis ihq-paita (vaikkakin ne varmaan on xs-kokoisia). Jotenkin tuo kuva on niin mainio, tulin siitä hyvälle tuulelle. Pistin tuonne sidebariinkin sen. Jeah, mä oon ihQ. Hyvin, hyvin väsynyt ihQ.

7 comments:

AnneM said...

lepäilehän nyt, olet sen ansainnut! Kyllä se väsymys siitä ohi menee pikkuhiljaa. Ja onnea vielä kerran.

suvi said...

Onnea minunkin puolestani! :)

Susanna said...

Joo, eiköhän se tästä.. Ja kiitos onnitteluista!

On kyllä vihoviimeistä nukkua kolme tuntia keskellä iltaa, sitä menee niin sekaisin. Voisin vaan nukkua kellon ympäri :D Mutta tarttee mennä tekemään Ullan joulujuttuja, nekin on myöhässä, mutta no stress ... :)

Anonymous said...

Olet saanut juumalattoman urakan loppuun ja onnittelut siitä !!
Nauti olostasi sillä parin kuukauden päästä opiskelujen lopuun saattamisesta ainakin minulle tuli tunne että mitäs seuraavaksi....

Terveisin kuinen opiskelija Marika Oulusta (tai siis tällä hetkellä Porvoosta)

derea said...

Voi sua. Multa voi tulla samanlaista postia parin päivän päästä, kun meinataan valvoa mun synttäreiden kunniaksi toosi myöhään :)

irja said...

Ullan jouluextra on ihana, siis IHQ!
Kiitos sulle ja kaikille tekijöille siitä!

Anonymous said...

ONNEKSI OLKOON SUSANNA
Kiitos Ullan jouluekstrassa. Miten olet senkin ehtinyt tehdä?
Monica