Monday, December 05, 2005

Ensimmäinen hahtuvahattu


Tältä se näytti ennen pesua:

80 silmukkaa, kympin puikot. Korkeutta 33cm. Korvaläppiä varten poimin yhteensä 30s, 15 molemmin puolin päätä, ja hyvä tuli, kas näin:


Hauska hattu! Ja sopisi tosiaan aikuisen päähän, kun hieman muotoilis. Jocsulle on sillai reilu, että mahtuu kypärähattu alle. Mutta päässä pysyy kyllä ilmankin.

Ullan jouluekstra on vihdoin valmis! Ja nyt alkaa Susannan neulomiskuukausi. En tee sitten kerrassaan mitään mikä ei huvita. Tänään menen kuntosalille ohjaukseen, ekan kerran ... moneen vuoteen. Jännää!

6 comments:

AnneM said...

mitä hahtuvaa käytit? Kaksinkertaisena? mulla olis sekä virolaista hahtuvaa että pirtin hahtuvaa kaapissa, pitäis tehdä noita hattuja..
T: laiska joka ei jaksa kokeilla itse...

Susanna said...

ups unohtu mainita. Virolaista hahtuvaa oli tämä. Pirtin hahtuvaan varmaan riittää 70 silmukkaa, tai jotain sinne päin :D ja kaksinkertaisena tosiaan.

PirkkoK said...

Kiitos upeasta Ullasta! Ja tuo hattu pääsee puikoille vielä tänään =)

Kati E said...

Kiva hattu. :D Pitäsköhän tuollainen väsätä Fritidsgarnista... Kun mulla olis sitä odottamassa Veetin pipoa varten.

Ai niin, mä saan tänään illalla sitä juttua, joten laitan sen sulle heti kun vaan ehdin...

Terde said...

Magee hattu Jocksulla. Tollasenhan vois hyvin tehdä itsellekin! Ei palelis korvia enää... ;) Ja kiitos panoksestasi Ullan Jouluextran tekoon!

vikke* said...

Hieno hattu!!
Tuo Virolainen on ärtsäkkää, mutta sekin riippuu niin paljon väristä. Mun mielestä vihreet, siniset ja lilat huopaantuu kuin unelma ;)