Thursday, December 08, 2005

KuvviiiTässä vielä kuva siitä mekosta. IhQ! Tähän teen vielä sellaisen frillan, kunhan ehdin. Ja yritän etsiä kuvan esikuvasta, joka on Sucre d'Orgen mekko kuten ne eilisen kuvankin koltut.Tässä valmis huppu. Hauska :D Kun ehtis vaan tehdä valmiiksi. Kersat ei taas anna hetken rauhaa. Tossa yks päivä kun surffailin, Jocsu oli piirtänyt metri x metri taideteoksen seinälle. Ja sitten kun Jari surffaili ja mä olin jossain, se teki sen uudelleen.... Ziisus, hermo helisee. Kuuminta hottia leikkirintamalla on kääntää lasten pirttikalusto nurinpäin ja työnnellä niitä pitkin yläkertaa...Tonttu on tuonut viime päivinä jotain magneetteja, missä oli jotain tutun oloista. Tänä aamuna todettiin, että niistähän tuli pikku kakkonen!!!! On oikeastaan Jennin syytä ihan kokonaan että sorruin tähän. Jenni jatkoi metroon ja mä olin menossa Kampin terminaalista Sokokselle. "Tuolla olevista ovista ainakin pääsee näppärästi" sanoo Jenni. Joo, tosi näppärästi suoraan siihen Ylen putiikin kulmalle. Vinks sano pankkikortti. Olin itse niin innoissani, että teki mieli laittaa kerralla kaikki magneetit mutta maltoin kuitenkin mieleni :D

Nyt mä JOUDUN lähtemään ulos. Velikullalle pitää lähettää yks peli. pöh. No, samalla voi kävellä Tilkkupuodin kautta ja ostaa...vähän jotain kivaa. Miksei täällä ole lankakauppaa???? (Onneksi ei ole).. See ya!

7 comments:

Cairbre said...

Kääks! Mulle kans tollaset magneetit!

Kati E said...

Syytä vain viatonta (=Jenniä). :DDD

Jenni said...

Meillä on muuten kanssa noi. Ja niitä kadonneita paloja on sitten tosi ihq:a saalistaa veitsen kanssa jääkaapin ja seinän välistä.

Ja toi mekko on kyllä niin siististi tehty että ihan kuin olisi kaupasta ostettu. Wau!

Mari said...

Mä kirjoitan mun Fiina-aiheisen ymsyms. kommentin nyt tähän uusimpaan entryyn :).

Mä jätin käymättä Fiinassa ihan tarkoituksella - sain Turun aikoina riittävästi napinaa ja tuhahduksia vastaukseksi. Mutta nyt kun sä olet kumminkin sinne uskaltautunut niin paljasta mulle mitä sukkalanka on nimeltään jooko. Mä etsin puolestaan sellaista mistä saisi ohuehkoja tasaraitoja. Regiaa jne on koitettu mutta nyt ois kiva koittaa jotain uutta.

Kiitos Ullan jouluekstran kokoamisesta. Saadaan olla tosi ylpeitä kun meillä on noin tasokas neulelehti netissä!

M

derea said...

Ooh, ihana huppu! :D Mulla menisi hermot tollasen kanssa :)

Susanna said...

Jenni, kiitos :D

Mari, tuo on Hjertegarnin sukkalankaa, sitä saa myös Neuletikistä!

MysteryKnitter said...

Upea mekko! Voisin pyörtyä kateudesta! Well done!