Thursday, December 29, 2005

Lapanen

Rakkaani kysyi, että teenkö hänelle sormikkaat, vai joutuuko hän ostamaan ne. Mitä tuohon nyt voi sanoa! "Tottakai mä teen ne". Taivaalle kiitos, seuraavaksi mies sanoi, että ei niiden tarvi olla sormikkaat, lapasetkin käy. Hän siis tarvii sellaiset ohuet mitä voi pitää huovutettujen tumppujen alla. Ja tässä sitten on tumppua tulossa.

Oon joutunut varmaan kymmenen kertaa kokeilemaan käteen tuota alkua, kun se näyttää niin kapoiselta, mutta kyllä se vaan on sopiva. (Tein mallitilkunkin, jopa 2cm korkean...)

Eilen valmistui yksi piiip, mikä pitäs tänään lähettää eteenpäin, mutta pahasti näyttää siltä ettei me päästä ulos ollenkaan. Melinda vaikuttaa kuumeiselta, ja kitisee koko ajan. Olisi kohtalon uhmaamista lähteä nyt liikenteeseen :D

Eilen yritin saada Melindaa jonkinlaiseen rytmiin, mutta se heräsikin jo seitsemältä kun mä en ollut enää vieressä. Nukahti sitten päiväreille puol 11... Ja vaikka väkisin yritin pitää hereillä, nukahti istualleen kolmelta, ja ylläri ylläri ei meinannut illalla nukahtaa ollenkaan. Perkele. Jos sais edes tunnin vaan katsoa telkkaria ihan rauhassa. Edes joskus. En jaksa.En jaksa.En jaksa. Sitä paitsi mä vihaan talvea. Ja brion pattereilla kulkevia junia. Ja kakaroita jotka kiljuu ja kirkuu kun niiden junasta loppuu patterit. Ja miehiä jotka laittaa patterit ja ruuvimeisselit aina eri paikkaan. Ja **tun espoon keskusta missä ei ole edes kunnollista ruokakauppaa, muusta puhumattakaan. jaahas, kaikki on taas sitä itteään........taidan mennä etsimään korvatulppia.

7 comments:

AnneM said...

mustakin ihannetilanne on, että lapset saa ysin aikaan nukkumaan ja oikeesti saa rauhassa katsella edes sen yhden ohjelman päivässä. Eipä tuo tosin onnistu kovin usein, vauvakin kun toistaiseksi valvottaa kahteen asti :o Muistan että Tintillä oli samanlainen rytmi jonkun aikaa, jossain vaiheessa sitten nukkumaanmeno aikaistui vähitellen. Koita jaksaa!!

Jenni said...

Tervehdys! Blogihiljainenkin herää taas horroksestaan. Onko sulla tossa 4*14s? Kun olisi täälläkin tuota lankaa eikä se ainakaan sukiksi halunnut... Olisikohan naisen kokoon sitten 4*10s vai 4*12s?

laurakoo said...

Juhuu, minnekä oot kadonnut? Korvatulpat löytyi ja nyt kiskot unta kupoliin? :) Mukavata viikon- ja vuodenvaihdetta!

Susanna said...

Täällä ollaan :D Mä päätin että en avaa konetta aamulla, jospa sais vaikka ommeltua. Paskan marjat, mutta päästiin sentään ajoissa ulos, ja keittiön siivous ei jäänyt illaksi, jotain positiivista :D

Jenni, Jarilla on aika keskiverto käsi, näistä tulee mullekin sopivat. Mä luulen että tuo 14s on aika hyvä silmukka määrä. Mutta kakkosen puikot! Ihan tappoa!

Laura, kiva että joku kaipaa minua :D Katellaan jos sais jotain päivitystä aikaiseksi :D

laurakoo said...

Sä oot vähän niinku virtuaalinen perheenjäsen, sun kuulumisista pitää saada kuulla säännöllisesti :)

Anonymous said...

mistä tuo kissinen sivun osoitteessa tulee?

Susanna said...

Laura, kuin myös :D

Nimetön, en mä enää muista mistä se alkunsa sai, joskus silloin kun tapasin mieheni, keksin sen. Sitten kun piti blogille keksiä osoite niin se tuli ekana mieleen. Jos olisin tiennyt miten vakava harrastus tästä bloggaamisesta tulee, olisin ehkä keksinyt jonkun ytimekkäämmän osoitteen. (paitti et mulla ei ole mielikuvitusta siihen :D ) Miksi kysyt?