Wednesday, December 28, 2005

Vaativin neulepinta


On ehdottomasti aina oikein. Kuulostaa helpolta, aivottomalta - jopa tylsältä. Kattia kanssa. Yritäpä saada siitä SIISTIÄ ja TASAISTA. Pitsit ja palmikot on kuulkaas lasten leikkiä tähän verrattuna.

Tänne ku sais viimeistelykeijun. Tosin mä tekisin tämän ihan mielelläni, jos lapset vaan lopettais ton samperin riehumisen. Eikö tule kiva? Tuollaiset päälleommellut taskut pitäs kyllä kieltää lailla. Niiden suoraan saaminen on ihan mission impossible. Tää on tosi söötti Melindan päällä, huppu on ihan istuva, kehystää kasvot kauniisti, ja tytär näyttää ihan pieneltä vaaleanpunaiselta karhunpoikaselta :D

3 comments:

Kati E said...

Jep, ainaoikee ei o helppoa. :DD

laurakoo said...

Onneks on höyryrauta ja supersteam-nappula :) Ne kesyttää omatahtoisimmankin neulepinnan. Huppari näyttää somalle - kuvaa kera Melindan vaaditaan :)

Jos katsoo tarkkaan taannoista kuvaa mun kummipojun valmiista cargoista, niin huomaa et reisitaskut on ihan eri kohdissa, tunnustetaan. Toivottavasti 2v. ei oo kovin pedantti...

KirsiÄr said...

Heh, mulla on kolme silitysrautaa, mutta missään ei mitään supersteamia. Naurattaa kun ajattelenkin ehdottavani miehelle neljännen raudan hankkimista.

Minä tykkään ainaoikeinpinnasta, mutta on se joo aika vaativaa.