Saturday, December 17, 2005

Minäkin olen ollut killti

Ainakin välillä... Joulupukki ennakkopalkitsi mut muutamalla alpakkakerällä. Rustika oli Menitassa tarjouksessa, ja koska se on ihan samanlaista kuin Cool flamme, ostin sitten sitä muutaman kerän. Ne onkin jo pitkälti muuntautuneet lahjaksi siskolle. Lanetti on juttuihin, vähän niinku muuten vaan... Vaaleanpunaisista tulee Melindalle nuttu, harmaasta Jocsulle kauluri mihin teen helmillä jotain kuviota.

Kaupungilla oli aivan hirveästi ihmisiä. Hobboksissa oli noin ziljoona kirjaa, mitkä olisi halunneet mun mukaan. Kämp galleriassa kävin, Muumikaupasta olisin ostanut vaikka mitä, mutta yhtälö=yksi myyjä, kolmisenkymmentä turistia -ei kiitos. Bam bamista, mikä on siis lastenvaatepuoti, löysin ihanaisia lastenvaatteita, mihin kellään ei ole varaa. Suloinen neule, jostain hippyn tapaisesta langasta (varmaan kuitenkin vähemmän akryyliä), koko 68 hinta 110e. Burberry. :D Miehelle sanoinkin just, että mulla on kyllä päässä jotain vikaa. Vaikka missään tapauksessa mun mielestä ei ole järkevää maksaa sataa euroa paidasta, mikä parhaimmillaankin on käytössä vain muutamia kuukausia, silti mun mieltä kirpaisee, kun en voi ostaa kaikkea ihanaa mitä haluaisin. No, mutta ihan hyvin on pärjätty ilmankin, eikä meiltä todellakaan mitään puutu (paitti 40" tauluteevee...)

Menitassakin oli noin kakskymmentä ihmistä! Ihan uskomaton ryysis! Suomalaisessa kirjakaupassa bongasin vaaleanpunaisen bibon jollain tytsyllä jolla oli punaruutuinen villakangastakki. En äkkiseltään tunnistanut, enkä uskaltanut mennä siinä ryysiksessä tuuppimaan, etät kukas sä oot ku sulla on bibo :D Hattu oli kyllä niin tutun näköinen, mutta en kuollaksenikaan muista missä blogissa se olis ollut.

Nyt meen lahjoja työstämään, viikonloppuja kaikille!

5 comments:

Sanni said...

Jos se oli Laura, kun se sanoi menevänsä Helsinkiin. Ai, kun pääsiskin kaikkiin ihaniin kauppoihin hiplailemaan kaikkia ihanuuksia ;)

laurakoo said...

Täh?! Oon kyllä on ollut tänään Menitassa, mut mun bb-pipo oli kassissa ja takki oli musta. Harmi, kun ei (ilmeisesti) satuttu samaan aikaan, koska mun siellä ollessa tilaa oli ihan hyvin.

Susanna said...

Ei sit vissiin ollut Laura. Ja kyl mä luulen että sut saattaisin tunnistaakin. Mutta siis tämä bongaus oli Suomalaisessa kirjakaupassa, missä oli myös kamala ryysis.

Marja said...

*Huoks* nuo alpakat... Täältä tuppukylästä ei koskaan tuommosia saa :-/ Mutta lankojen saatavuus ei kuitenkaan ole _niin_ painava syy, että saisi muuttamaan Etelä-Suomeen ;-)

Susanna said...

Marja, aika harvoin sitä loppujen lopuksi pääsee kuitenkaan noihin lankapuoteihin, kun eivät kuitenkaan ihan normaali reitillä ole :D