Sunday, December 18, 2005

Virkattu huivi

Eilen valmistui todella pikainen huivi. Melkein kokonaisen kerän ehdin virkata junamatkalla Helsingistä tänne (20min), ja toisen kerän tein sitten illemmalla. Kuvan huivia ei vielä ole pingotettu, koska viimeistelytontulla on ollut kiire tai jotain.

Malli: oma (ihan perushomma kai tuo on)
Lanka: Novita Rustika 2 kerää
Puikko kokoa 10

Tässä huivi kaulassa. Huono kuva mutta ajaa asiansa.

Eilen pohdittiin että näinköhän mahdollisesti Lauran kaupungilla, vaikkakin mä kyllä arvasin ettei se ollut Laura. No tänään kun mentiin koko perheen voimin tekemään täsmäisku Ikeaan, kuului takaa hento ääni "Susanna!". Whatta? Laura! Hassua miten voikin sekunnissa tunnistaa jonkun kenestä on nähnyt vain epämääräisiä otoksia blogissa :D Laura oli tunnistanut mut huivista ja lapsista :D Kylläpä oli kiva nähdä!

Huomenna onkin pienimuotoinen neuletapaaminen täällä kotona, ja tiistaina Leppävaarassa. Lisäksi tontun pitäisi saada pari juttua postiin huomenna, ja näitä juttuja on tehty vasta pari riviä :/ Ja äitin synttärilahja pitäs pakata ja *köh* päätellä vielä pari langanpäätä. Kuinka monta langanpäätä yhteen samperin juttuun mahtuu??? Te olette tämän lahjan jo nähneet, mutta eipä viitata siihen nyt, jos vaikka mamma sattuis piipahtamaan täällä :D Btw, mä oon jo ties kuin kauan sanonut kysyttäessä, että mun äiti on 43. Pitäs varmaan alkaa suorittamaan uusintalaskutoimituksia, ettei ihmiset nyt luule että se ihan pentuna mut sai :D

Mutta jihaa, meidän pihalle ollaan tekemässä luistinrataa!!!!! Voiko olla ihanampaa! Ja toinen hyvä juttu, huomenna meille tulee uusi sohva!

7 comments:

Anonymous said...

Ööh, tämä on hirmu tyhmä kysymys, mutta aloittelevalla wannabe-käsityöihmisellä ei muunlaisia olekaan... siis millä tavalla tuollaiset huivit pingotetaan? Ja sori kun täytän sun kommenttilaatikkoa tällaisella jutulla, mutta tieto/neuvo tulisi tarpeeseen! Blogisi on muuten huippukiinnostava ja -inspiroiva; keep up the good work!

-Kathryn-

Susanna said...

Kathryn, blogini on ihan perinteisesti toiminun kysymys- ja vastauspalstana, että ei tosiaan haittaa, saa kysyä!

Huivin voi pingottaa vaikkapa nuppineuloilla kiinni esim mattoon tai sängyn päälle. Kuitenkin siis niin että venytetään huivi oikeaan muotoonsa, ja sitten kostutetaan ja annetaan kuivua. Näin huivista tulee hyvännäköinen, ja esim pitsineule tulee paremmin esiin.

Kiitos kehuista!

derea said...

Mäkin kävin tänään Ikeassa :D Nyt on uus hieno tietsikkatuoli. Toi huivi on tosi siisti :)

laurakoo said...

Hih, oli tosiaan kiva nähdä! :)

Kerrottakoon nyt se mitä puhuttiin, et varokaa neulebloggaajat: kuka tahansa saattaa tunnistaa teidät itse neulomistanne asusteista tms., joista ootte julkaisseet kuvia blogissanne, ja naureskella partaansa et hei, toi on se...

Minna said...

Tota Ikeassa Lauran kanssa puhumaanne asiaa olenkin miettinyt. Eli ei kannata pistää mitään tunnistettavaa päälle, jos sattuu olemaan hieman huonolla tuulella ja kuljeskelee ihmisten ilmoilla tappomieliala päällä (eli jokainen työpäivä, heh).

Ja itse bongasin muuten tänään elämäni ekan Bibon!

Anonymous said...

Mäkin bongasin tänään tummanvihreän Bibon Oulussa, Isokadun Anttilassa !!

Yhdyn ensimmäiseen puhujaan; Susanna blogiasi on todella mukava lueskella. Tunnistan hyvin oman ammattialani kuivan huumorin !! ;0)

On lohduttavaa tietää että muutkin kuin minä saattavat kuljeskella "tappomielialalla" kaupungilla. Minua on alkanut rasittaa että työskentelen suht näkyvässä työssä tuotantolaitoksessa, jossa on 2000 työntekijää + vierailijat.... etpä lähde tukka pystyssä käymään lähimarketissa....

Marika

MysteryKnitter said...

How pretty scarf! I admire it. Well done!