Monday, December 19, 2005

Ihana aamu

Heräsin tänä aamuna 5.54 eli samaan aikaan mieheni kanssa. Huisia! Ninni on tulossa kylään, ja koska hän saapuu ennen kuin lapset herää, piti mun joka tapauksessa laittaa kello soimaan. Ja koska rauhalliset hetket ovat niin harvassa, miksen samantien nousisi ajoissa ajoissa . Aamupalaksi tein yhden hahtuvahatun loppuun, nyt se pitäisi huovuttaa, ja illalla se pitäs jo antaa eteenpäin :D Hattu on siskon miehelle, jota en vielä juurikaan tunne. Ajattelin kuitenkin, että hänellä riittää varmasti ainakin huumoria hauskaan hattuun, en jaksanut tehdä tossuja, enkä keksinyt muutakaan, eikä siskosta ollut sitten yhtään apua. Laitan mukaan kortin, jossa lukee että Olet niin kiltin näköinen, että sulle voisi sopia tällainen villi pipo. Jos et tykkää siitä, saat ensi vuonna sitten nallen jonka päässä voit säilyttää pipoa, ja laittaa sen aina näkyvälle paikalle kun minä tulen kylään. :D


Tähän (vanha) tuokiokuva kissasta, koska kuvattomat postaukset ovat niin tylsiä.

Voi miten tuo luistinrata houkuttaa mua! Täytyy ensin kyllä käydä ostamassa luistimet, ja poikakin tarvii uudet. Eilen mietin, että kuka ihme ton jäädyttää oikein? Se ukko oli vielä kymmenen jälkeen suihkuttelemassa. Nämä on kaupungin taloja, joten on hyvinkin mahdollista että siellä oli joku tuplasunnuntaipalkkaa nauttiva henkilö....Korottakaa vaan niitä vuokria,nih.

Nyt mä meen taas neulomaan juttuja. Huomenta vaan kaikille! Ja kiitos mieltä lämmittävistä kommenteista eilisessä postissa!

7 comments:

HeliP said...

Minä haluan kans luistinradan omalle pihalle!! Ihqua!

Kiitos muuten, tästä muistin, että miehen siskon poikakaverille pitäisi kai joku lahjus keksiä. Saanee huovutetun heijastimen.

KirsiÄr said...

Joudun silloin tällöin heräämään 5.40 ja olen koko päivän ihan raato. Käsittämätöntä energisyyttä.

Vieläköhän ehtisi kutoa lapaset, huovuttaa ne, antaa niiden kuivua ja vielä postittaa ajoissa... Siis tänä iltana öpaut.

Anonymous said...

Hmm, missäköhän te asuttekaan...
Meidän pihassa on joka talvi saman miehen toimesta luistelujää, ihan vapaaehtoisperusteella se ainakin täällä tehdään

Kuplis

luovat kädet said...

miu mau

derea said...

Mullekin kelpaisi oma luistinrata... Vaikka melkein onkin. Kun on minuutin kävelymatka kunnon luistinradalle :D Vaik meijän pihallakin vois melkein luistella...

Mikä ton kissan nimi onkaan?

MysteryKnitter said...

What a beautiful cat! I *love* cats!

Susanna said...

Kuplis, mun mielestä toi on kyllä ihan joku virallinen homma, että luistinrata on. Monilla Espoon kaupungin pihoilla sellainen on.

Kirsi, tää on ihan karseeta, oon ihan zombie. Ja hyvin sä yhet tumput ehit kutasta!

Derea, kissan nimi on Hetfield. Ja toinen on Copperfield.