Monday, December 19, 2005

Creativity

Koska äiti on ihQ, pitää paketinkin olla ihQ. Ja koska äiti tykkää ... korseteista, mikä parempi paketti kuin korsetti? Pikaideoinnin tulos on tässä:

Ain´t it fun! Tätä täytyy ehdottomasti kehitellä! Eikä se haittaa että palanen lahjaa näkyy, koska siitä ei mitenkään voi arvata mikä on kyseessä (paitti jos lukee blogia,köh), ja kaikki kuitenki tietää että multa saa vain pehmeitä paketteja :D

Siskon miehen hattu tuli pesukoneesta ulos 10x15cm kokoisena :/ Vaikka siinä oli sama lanka (sama kiekko), samat puikot, yhtä paljon silmukoita, ja se oli jopa 7cm korkeampi, se päätti sitten kuitenkin kutistua puudelin hatuksi. Petturi hahtuva!

5 comments:

AnneM said...

joo ja mun tekemä pipo tai mikä lie pirtin hahtuvasta, on jo kolmatta kertaa koneessa kun ei meinaa huopua... jokohan nyt tulis hyvä?

nanna said...

Vau, onpa pähee paketti! Kyllä äiti varmaan tykkää, niin paketista kuin sen sisällöstäkin.

tikru said...

*nauraa* Puudelihattu..
Sori, mut toi hahtuva on uskomatonta. Mulla on taas iso.. jos ne laittaa yhteen sun piposen kanssa ni tulee yhteensä kaks ihan sopivaa?

Aika kuul toi puketti kyllä on..

laurakoo said...

Magee paketti. Shoppasin just itse itselleni syntsälahjaksi äidin rahoilla (siis käytännössä lahja äidiltä) espritin alusvaattet, pitäisköhän ne paketoida noin :)

Hahtuva ON petturi. Huovutettavat jutut on muutenkin semmosta arpapeliä, et lottoamaan vaan, kun onnistuu.

Kati E said...

Kiva paketti ja kiva sen sisältökin. Lälläslää Suskin mutsille, mä tiedän mitä siellä paketissa on. :DDD

voi kun mä myös saisin jouluna jtn yhtä ihanaa. *toivoo*