Tuesday, December 27, 2005

Puhtaalta pöydältä

Ajattelin, että olisi kiva aloittaa uusi vuosi niin sanotusti puhtaalta pöydältä, eli kaikista keskeneräisistä pitäisi hankkiutua eroon. Esittelin suunnitelmani ensin miehelleni, mutta hän ei oikein tajunnut touhun järkevyyttä. Suunnitelma: jokaisesta loppuun saatetusta (tai puretusta) työstä saa aloittaa yhden uuden työn. Kätevää, eikö??? Miehen mielestä tämä oli huvittavaa. Mutta eikö ole hyvä että varasto kiertää? Tylsäksi käy jos pitää aina listata samat keskeneräiset kun huvittaa tehdä listoja.

Aloitetaan. Tehdään loppuun veljen pipo, mikä oli siis joululahja, aloitettu perjantai-iltana:

lanka: Sandness Lanett kaksinkertaisena
puikot: 3,5
silmukoita 130, 17cm ennen kavennuksia ja kavennukset joka rivillä (lanka meinasi loppua..)

Jaahas, siis yksi valmis työ. Aloitetaan uusi.

lanka: Novita Aino vajaa kerä
ohje: Stitch ´n Bitch nation (vähän piti tietty muutella)
puikot: 6mm

Taas saatiin työ valmiiksi! Aloitanpa kaulurin Jocsulle harmaasta alpakasta.

Näin siis valmistui kaksi työtä! Keskeneräisten varasto vaan ei pienentynyt yhtään.... no ei se mitään. Pääasia että jotain valmistuu!

Ihanaa neuloa! Ensi vuonna neulon itselleni, perheelleni, mussun pussun lapsilleni..... Tosin suunnitteilla on kyllä kaikenlaista omaa neulomisaikaa vähentävää toimintaa, mutta niistä enemmän joku toinen kerta.

Nyt meen ripustamaan pyykit, pakko siivota vähän että mahtuu puuhastelemaan. Sitten jatkan varaston siivoilua ja ideoiden listausta. Ja neulon vähän lisää :D

5 comments:

derea said...

Toi alempi pipo on tosi hauska :D Mä toimin tolla tyylillä, että yksi valmis työ, ja yksi uusi työ. Paitsi mulla on kyllä yleensä kesken max. 2 työtä.

Riikka said...

Jos olet sinä noissa kuvissa mallina niin on kyllä tyttäresi ihan sinun näköisesi... Vaikka tietenkin itsensä näköinen on, mutta kuitenkin

Kivat pipot1

DistantKnitter said...

Hauska nähdä kasvokuvaakin joskus!

Susanna said...

joo, minä se oon.... aika tulla kaapista ulos :D

Riikka, hauskaa, että näkyy yhdennäköisyyttä. Itse sitä ei sillai osaa katsoa.

Derea, sä oot vielä nuori ja fiksu, oota vaan kun alkaa aivosolut harvenemaan niin alkaa keskeneräisten pinokin kasvaa :D Kai se on jotain dementian esiastetta... (seli seli)

laurakoo said...

Jaahas, sitä on tultu kaapista ulos niin et putkahti :)

Kivoja pipoja oot väsäillyt. Mietin hiljaa mielessäni vähän samantapaista lupausta; kaikki valmiiksi mitä oon mennyt joskus lupaamaan - josko sitten olisi sitä aikaa (neuloa) itselle :) -berocca-