Tuesday, December 27, 2005

Luova tauko

Siivouksesta siis. Kaikki laatikot ja kaapit on täynnä jos jonkinlaisia kaavoja, lankapätkiä, vyötteitä, jämäkeriä, tilpehööriä, askartelujuttuja, nappeja, puikkoja, you name it. Kannattaako esim kaavoja edes säästää? En muista kovin montaa kertaa tehneeni samalla kaavalla mitään, tai no, jotain hattuja. Siinä nyt ei kauaa mene kun piirtää uudet jos todella tahtoo jotain tehdä. Enhän mä nyt enää edes muista mitä oon tehnyt. Jämälangat varsinkin on varsinainen murheenkryyni, mitään raidallista tilkkutäkkiä mä en tee ikinä. Mutta johonkin niitä aina tarvii kuitenkin. Kai?

No koska en osaa päättää tulevaa pöytälaatikkojärjestystä, esittelen uuden Knit1 -lehden, minkä ostin joskus viime vkolla.
Kiva huppari


keskiaukeaman neule eiku poika


hattuja


Kiva (neule)


Tosi kiva tyttö eikun siis neule. Tässä on vähän sama fiilis kuin taannoisen IK:n neuleissa, mitä esitteli se Helena Bonham-Carterin näköinen tyty


Näkyypäs heikosti. No kiva keeppi anyway ja tyttö on meikattu todella kauniisti, mikä näkyisi paremmin seuraavan sivun kuvassa, mutta koska tämä on neuleblogi niin.....

Sillai. Koittakaahan ihmiset hieman aktivoitua jotta saataisin vähän eloa näihin välipäiviin! (Mitkä välipäivät????huutaa pieni aivosolu. Tavalliselta arjelta tämä tuntuu.) Mä kekkasin että lilasta nalle colorista tulee fantastista kun sitä neuloo yhdessä vanhan roosan värisen alpakan kanssa. Tumput Melindalle, hetki vain. Ensin pitää vaan saattaa joku vanhempi työ loppuun. Plääh. No piruhatusta puuttuis vaan korvat ja nauhat. ´til we meet again!

7 comments:

derea said...

No mä päivitin just :D

Tuntuu oikeesti, et aina kun on vaik lomaa tai paljon aikaa, niin kukaan ei päivitä. Sit heti ku ois aikaa vaan nopsaan kattoo, nii kaikki on päivittäny :) Vaik vähän sama asia on kyl kaikissa asioissa...

Anonymous said...

Mitenköhän siihen pipolippikseen tehdään se lippa? Tungetaanko sinne joku pahviläpyskä sisään?

terv. Marsvin

Susanna said...

derea, niin totta. Tai ehkä se on niin, että kaikki tuntuu mielenkiintoiselta heti jos on vähän kiirus :/

Marsvin, lippa tehdään niinku tuplapitkänä ja taitetaan keskeltä, sitten sisälle laitetaan "plastic canvas" eli joku muoviläpyskä ja ommellaan sulki. Aika hauska!

Anonymous said...

Näin nimittäin tuon saman lehden eilen stadin Stockalla ja meinasin ostaa juuri tuon lippalakin takia, mutta en kerennyt katsomaan miten se tehdään. Ei noita 'plastic canvaseja' varmaan Suomesta valmiina saa? Plääh.

Marsvin

Susanna said...

Marsvin, siihen käy mikä tahansa suht kova muovi, tai vastaava, kunhan kestää sen pesun missä aiot lätsää pestä. Mä en tiedä mikä ton suomenkielinen nimi on... Mutta siis leikataan oikean mallinen muovi, ei niitä kai valmiina saa. Viime talven Novitassa oli virkattu lätsä, missä kans oli tuollainen kovike sisällä, yritän muistaa katsoa mitä nimeä he siitä käyttivät.

katjanid said...

Kaavojen säilytyksestä: minä taidan säästellä niitä vähän liikaakin, mutta tykkään kun voi vanhoista esim mittailla kokoa tms. Laitan kaavoihin merkinnän mistä kopioitu, koko ja minkä ikäiselle (ja kelle) tehty. Saatan myös kirjoitella väristä ja kankaan laadusta, kuminauhan mitasta yms muistin virkistykseksi. Ja minun vinkkini säilytykseen on käytetyt C4 kirjekuoret. Kaavat kuoreen, takapuolelle kirjoitetaan sisältö ja sopivan kokoiseen pahvilaatikkoon pystyyn, helppo selailla ja pysyy tallessa. Siis kun vaan aina tulisi laatikkoon laitettua...

Anonymous said...

Kiitos Susanna jos viitsit! Olis kiva pykätä tuollainen pipo joskus! Ja kerrotko sitten sen Novitan nronkin, voin sitäkin sitten vaklata.

Marsvin