Monday, December 12, 2005

Raivon vallassa

siivoaminen on typerintä mitä voi tehdä. Tietty on kiva että kamat löytää paikkansa, mutta lopputulos on aina se, että joka paikka on täynnä kuivumassa olevaa pyykkiä, mitä kukaan ei enää jaksa viikata. Ja eteinen on täynnä roskikseen menossa olevaa rojua, mitä kukaan ei jaksa viedä roskiin asti. Niihin on sitten kiva pari päivää kompuroida ulos mennessään.

6 comments:

Kati E said...

Et sulla nyt sitten hirtti hihna kii pahemman kerran. Auts. Koita jaksaa, illalla pääset sinne salille. :D

Jenni said...

Ihan kuin meillä! Mites se Ikea..?

Susanna said...

Jenni, en mä jaksa pukea noita. Ja siellä on niin liukasta. Ja oikeasti mulla ei ole rahaa.... Haluun mennä sinne rauhassa seuraavalla kerralla, pitäs ostaa niin paljon kaikkea mitä täytyis vähän miettiä ja mittailla.

Seli seli. siis en jaksa pukea. Liekkö täällä enää edes kuivia vaatteita...

nanna said...

Mä olen yrittänyt tilata sellaisen tontun, joka veisi eteisestä ne rojut ulos, mutta ei ole vielä löytynyt. Ja kun valitettavasti ei ole edes ketään muuta kuin minä itse + kattimus, joita voi haukkua, kun hommat ei suju...
Häntä ylös nyt!!!

Ninni said...

Se on just noin! Sen takia mulla on käyny siivooja 18-vuotiaasta asti. Siivoaminen on aivan peräsuolesta, joten meidän huushollissa parempi kun joku siihen orientoitunut ja sen paremmin osaava ja ehtivä tekee.

Mä muuten tilasin jenkkilästä pimeässä hohtavaa massaa. Cernitillä on yksi pimeässä hohtava yksivärinen vaalea massa johon voi hyvin vähän sekoittaa jotain toista massaa antamaan sävyä. Jos laittaa vähänkin liikaa niin ei enää hehku. Siitäkin tulee kivoja juttuja kun marmoroi pimeässä hehkuvaa massaa tavallisen massan kanssa. Fimo Softissa on myös läpikuultavia massoja, joista ajattelin pykätä jotain koruja yhdessä pimeässä hohtavan massan kanssa. Tuu joku päivä mun kanssa massailemaan. Mulla on hirveesti nyt massoja jenkkilästä, Hesan Hobby Pointista ja Järvenpään Taitavillestä. On vähäksi aikaa millä mällätä. Just pellillinen helmiä menossa uuniin.

Susanna said...

Ninni, mä oon itse siivonnu muiden kämppiä ties kuin monta vuotta, enkä kyllä haluaisi ottaa siivoojaa. Mä en tahdo että joku ulkopuolinen tietäisi meistä niin paljon kuin mitä siivoojat tietää... Mutta joku voisi kyllä tulla viikkaamaan pyykit. Sinkkuna vein liinavaatteet aina pesulaan, ja veisin varmaan nytkin, mutta ei ole lähellä sopivaa paikkaa.

Höh, sinooperin myyjä nimenomaan sanoi mulle että nuo hohtaa pimeässä. pöh. Enhän mä ninni kulta täältä mihinkään massailemaan pääse, ei mulla ole ketään joka voisi lapsia katsoa. Ja kun ei nuo mun enkulat ole sellaisia, että ne vaan viedään jonnekin vieraaseen paikkaan ja sitten ne leikkis ku kotonaan.... Tule sinä tänne, kun pystyt liikkumaan yksin?