Sunday, January 22, 2006

Alpakka on ihanaa



















Melindan kietaisuneuleesta puuttuu enää yksi hiha ja takakappale! Ja koko työ on tehty seisten keittiössä, se on nykyään ainoa paikka missä saa olla ilman että kukaan häiritsee. Välillä voi potkia kirppuja jaloista :D

Neulon tätä kaksinkertaisella langalla, 3½ puikoilla. Lankaa on tähän mennessä kulunut vain 70 grammaa!!! Mä rakastan tätä lankaa. Ihanaa, ihanaa. Suunnitteilla on monta muutakin työtä siitä. Itse asiassa taidan käydä ostamassa sitä pienen säkillisen ennen kuin hamsterointikuukausi alkaa. (Ja sehän se oli se lankahamstereiden idea, ostaa ennen taistoa kolme kertaa enemmän lankaa kuin pystyy kuluttamaan).

Vielä muutama tunti aikaa äänestää!

5 comments:

joko said...

mitä alpakkaa se on? varmasti on ihanan pehmeä ja lämmin!
ja tuo samettitakki on tosi hieno!

laurar said...

Oih. Kuva näyttää vielä ihanammalle, kun tietää miten pehmoista tuo lanka on :) Missähän ne mun 100g tuota alpakkaa muuten on ja mitähän niistä tekis...?

Susanna said...

Joko, tämä on Dropsin alpakkaa.

Laura, kiva uusi kuva :D Mä ajattelin tehdä clapotiksen kaksinkertaisella alpakalla. http://tuikku.vuodatus.net/ meinaa tehdä niin, ja suunnitelma kuulosti todella toteuttamiskelpoiselta :D

MysteryKnitter said...

Hieno kietaisuneule!

Anna said...

Hei, muistatko vielä mut? Ollaan tuttuja Perhikseltä. Tosin en siellä enää käy, mutta muistat minut varmastikin tilkkupeitoista. ;)

Tulin kurkkimaan, mitä kaikkea olet tehnyt viime aikoina. Olet kyllä ollut tosi tuottelias! Hyvä hyvä! :)