Tuesday, January 17, 2006

EowynYksi Eowyn valmiina! Tosin ainoa mikä tässä on ohjeen mukaan, on tuo pitsireunus :D Ranneosan tein pyörönä ja 2o2n ribbinä, silmukoita on muutama enemmän. Pitsiosan liitin renkaaksi kolmen puikon päättelyllä, mitä sitä nyt turhaa neulan heiluttelua tekemään! Ja kuinkas sitten kävikään - loppui lanka tietysti! En tiedä teenkö toista ollenkaan, tämä on yhä liian kireä. Täytyy pohtia. Tosin, mikä olisi parempi syy käydä Menitassa vielä ennen helmikuuta? Jos jotakuta kiinnostaa niin tässä on lankana Schoeller&Stahlin Wonderwool ja 4mm puikot.

Onko tänään Leppävaaramiitti? Mä oon ihan sekaisin viikoista ja päivistä. Pitää varmaan kirjottaa muistilappu etten unohda käydä Fabrissossa...Jaahas termiitit heräsivät. Moi.

4 comments:

Kati E said...

Ihana Eowyn. :D

Tänään taitaa olla Leppävaaratapaaminen. Mä en kylläkään jaksa/ehdi tai jtn... Tästä päivästä kun selviän niin huh. Ja huominen sekä to on myös kammottavia päiviä töissä... :S

Susanna said...

no voi pöh! Olis ollut mukava nähdä. Mulla olis kyllä niin paljon kaikkea muutakin asiaa Selloon, että periaatteessa en mihinkään kahville ehtis. Mutta kattoo nyt. Kangaskauppaan on joka tapauksessa pakko mennä :D

tuitu said...

Sinut on haastettu ;)
http://tuitu.vuodatus.net/blog/62673

vilmukka said...

Kaunis ranneke! Itsekin tommoiset värkkäsin viimeviikolla, mutta lankana oli pörröisempi Rowanin Kid classic...tuommosesta silästä näyttää paljon paremmalle.