Monday, January 16, 2006

Kommenteista

Kun en muutakaan jutunjuurta keksi, niin sanonpa yhden jutun noista kommenteista. Mulla on (onneksi) päällä toiminto, että saan uudet kommentit aina suoraan sähköpostiin. Jos ei olisi, niin minnekään edelliselle sivulle jätetyt kommentit ei varmaan tulis edes luettua. Kaikki ei käytä tätä toimintoa ollenkaan, niin että kannattaa kommentoida mahdollisimman uuteen viestiin, ainakin jos kaipaa vastausta :D

Nimetön, joka olit kommentoinut Melindan pörrönuttua, kiitos ;) Ohje on Ottobre-lehdestä. ja se on siis ommeltu.

7 comments:

laurakoo said...

Mul on sama juttu, aina säännöllisin väli ajoin tulee commentsia joihinkin vanhoihin postauksiin. Eikä niitä kyllä sieltä huomaisi, jollei ne tulis meiliin. Oon vaan jäänyt miettimään, että jos joku kysyy multa jotakin jossain vanhassa postauksessa ja vastaan hänelle sinne saman postauksen kommenttiosioon, niin lukeekohan niitä vastauksia kukaan ikinä. Ehkä..

Susanna said...

Samaa minäkin olen joskus miettinyt. Ainakaan en ole koskaan saanut uutta vastausta. Mulla ei ole aina ollut päällä tuo meilijuttu, onkohan paljonkin jäänyt vanhoja lukematta :D

Tarja said...

Öh....kävin juuri laittamassa itselleni tuon asetuksen, en edes tiennyt että siellä sellainen on. Kiitos vinkistä!

KatiO said...

Jaa. Vuodatuksessa näkee heti sisäänkirjautumisen jälkeen onko tullut uusia kommentteja. Kaiken lisäksi kommentit ovat linkkeinä, ettei niitä tarvitse itse etsiä, vaan linkin kautta aukeaa se postaus sekä uusi kommentti. Tähän toimintoon olen Vuodatuksessa erittäin tyytyväinen :)

Katri said...

Joo, vuodatus on kyllä siitä hyvä, että vanhoihinkin postauksiin jätetyt kommentit huomaa viimeistään seuraavan kerran päivittäessä. Tosi kätevä juttu!

Cairbre said...

Kyllä Vuodatuskin välillä niitä uusia kommentteja hukkaa ja olisikin kivaa saada ne sähköpostiin. Blogspotissa on hankalaa paikallistaa ne kommentit oikeaan kirjoitukseen.

Mun mielestä on loogista vastata siihen postiin missä kommentti onkin. Se on sitten kysyjän vastuulla käydä lukemassa vastaus. Joskus kyllä käyn vastaamassa kysyjän blogiin niin varmasti löytää vastaus perille.

Susanna said...

Cairbre, joo tosiaan se paikantaminen on hankalaa. Mä vastailen vähän miten sattuu, aiheesta riippuen, yritän ajatella että miten helpointa lukijalle.