Monday, January 16, 2006

On mullakin ongelmat

Olemme lähdössä risteilylle maaliskuussa. Viime yönä heräsin neljän aikaan enkä enää saanut unta. Niinpä makoilin ja vietin puoltoista tuntia pohtimalla millaisella vaunuarsenaalilla lähdemme reissuun :D

- kantoliina ja Softyt
- kantoliina ja yhdistelmät
- tuplasoftyt (ja kantoliina)
- kantoliina ja kantoreppu
- yhdistelmät ja seisomalauta

Ja kun en saanut tätä ratkaistua, aloin pohtimaan minkä kantoliinan ostaisin, ja varsinkin minkä värisen. Ei osaa päättää. Onneksi on vielä aikaa... Jos jollain lukijallani myynnissä pitkää kantoliinaa/rengasliinaa/Patapumia niin jätähän viestiä.

----

Eilen innostuin viimeistelemään yhtä hattua mikä on ollut passiivisesti keskeneräinen jo herra ties kuin kauan. Ja innostuinpa tekemään vähän mysteerihuiviakin, mua vaan häirittiin ihan koko ajan niin jäi pariin kerrokseen tuo edistyminen, mutta kuitenkin. Illalla yritin viritellä Eowynia puikoille, mutta siinä mallissa on jotain mikä vastustaa mua. En ole katsonutkaan ohjeeseen päin pitkään aikaan, mutta en vaan saa sovittua langan kanssa sopivaa silmukkamäärää. Palmikko vetää niin paljon kasaan, että on todella vaikea arvioida. Nyt luulen olevani oikeilla jäljillä, saas nähdä kuin käy. Kuvia edistyksestä myöhemmin. Nyt me lähdemme kangaskauppaan.

4 comments:

päivi said...

Noh,

mä valmistan noita kantoliinoja myytäväksi, hinta on hieman halvempi kuin kaupoissa. Pitkän, 5 m, liinan hinnaksi tulee 45 €. Värivalikoimissa tällä hetkellä sinistä ruusua, disneyn kuoseja sini-valkoisena, yksivärisiä mustaa ja punaista sekä vielä joitain retrokuoseja, niillä on ollut suurin menekki. Liinat on trikooliinoja. Tulossa on myös silkkivillasta kudottuja liinoja myöhemmin tänä keväänä. Jos kiinnostaa niin ota yhteyttä!

Anonymous said...

Hei!

Minulla olisi myynnissä vähän käytetty Kanga-reppu (kuva esim. täällä: http://www.saunalahti.fi/merona/kantoliina_t.html). Kanga-reppu on todella hyvässä kunnossa, kuin uusi. Kanga-repun pääväri on punainen. Ota yhteyttä jos kiinnostaa: neuloja70@yahoo.co.uk
t. mr

Jenni said...

Multa saat risteilyn ajaksi lainaan mustan Ergon jos et halua omaksi ostaa.

jos yhtään auttaa valikoinnissa, niin me ei tarvittu laivalla (tosin vain yhden lapsen kanssa) rattaita ollenkaan.

Ja ah, kun neuvominen on NIIIN ihanaa, niin kannattaa ehdottomasti käydä vaan parissa hyvässä liikkeessä ja viettää niissä sitten vähän pidempään aikaa. Ihan Odenplanin metroaseman vieressä näkyi muuten myös olevan yksi lankakauppa, mutkueiollurahaa.

Stricker said...

Mä suosittelisin myös ehdottomasti Ergoa vähän isommille lapsille. Taisin myydä viimeisen ja kaikkien pisimmän Didymokseni aikanana pois sinä kesänä, kun poika täytti vuoden ja sen jälkeen on ollut enää Ergo käytössä. ja vieläkin, vaika poitsu on jo 2,5 ja painaakin jo jonkin verran, on Ergo tosi hyvä juttu. Laivareissulla aivan ehdoton ja muutenkin tosi näppärä.
Tosi kivoja töitä olet taas tehnyt ja ihania lankoja olet saanut! Hyvää myöhästynyttä syntymäpäivää muuten! Tammikuu on hyvää aikaa syntyä :-)