Tuesday, January 17, 2006

Hurahdus


Voi pientä, siinä on hyvä nukkua äitiä lähellä. Kun Melinda oli vielä masussa totesin että mä voisin sittenkin olla kantoliinaihminen, ja ostin Hug-a-bub liinan käytettynä. Kun olin monta viikkoa jo valvonut, kipeänä ja sairaana, ei ehkä ollut ihan paras ajoitus kokeilla liinan käyttöä. Eihän se huutava kakara siitä rauhoittunut, ja minä totesin hyvin nopeasti että en ole kantoliinaihminen, eikä Melinda halua olla liinavauva. Myin liinan samantien pois, enkä suonut ajatustakaan liinoille pitkään aikaan. Ennen kuin nyt.

Jonkin aikaa jo olen miettinyt, että olisi niin paljon kätevämpää kantaa tyttöä liinassa. Se kun tykkäis olla sylissä yhtenään, ja esim ommellessa neiti alkaa olla jo liian iso, ei pysty enää pitämään huolta ettei kädet ole neulan alla. Ollaan siis aina ommeltu niin että Melinda on sylissä, nukkumassa/tissillä ym. Pari viikkoa tässä olen sitonut neidin pashminahuivilla, mikä pelittää ihan kohtalaisesti näin kotioloissa. Mutta koska mä olen välineurheilija kaikissa lajeissa, niin toki kunnollinen liinakin on PAKKO sitten saada ja HETI. Kaverilta saan rengasliinan ja Villiankasta tilasin Babun. Tulis jo,pliiis.... Just tällainen mä oon, täysillä innostun jostakin ja se on sitten menoa. Mies on varmasti tyytyväinen, koska eteiseenkin saadaan tilaa; tuplat saavat löytää itselleen uuden kodin, ja vanhat yhdistelmät myös, niiden tilalle juoksurattaat, jos vaikka alkais lenkkeilemään. :D

Meni hieman ei neuleaiheiseksi, mutta ei se mtn. On tylsää. En aio sittenkään lähteä leppävaaraan, siellä on aivan sairas ilma, ja mä olen pahalla tuulella ;)

5 comments:

derea said...

Sairaan ilman merkitys korostui mullekin. Lähdin soittotunnille 5min myöhässä normaalista lähtöajasta. Eli mulla oli 15 min aikaa kävellä 3km tuolla tuiskutuulessa. Opiston pihalla mietin, et paljonkohan nyt myöhästyin, mut kello olikin vast kahta minuuttia vaille tunnin alku :D Alko naurattaa, kun kaikki varmaan ihmetteli mun hirveetä paahtamista siellä :)

Tiina said...

Kantoliina on pop, ihan vaan sen takia vois olla lisää lapsia että sais kantaa ja imettää...

Susanna said...

Tiina, mä hetken mietin tuota, mutta ei, en tekisi lisää lapsia sitten kuitenkaan :D Välillä kyllä mietin, että yhden voisi vielä tehdä, jos vaan saisi sitten tietyt vermeet sille. Mutta ehei, never again. :D

Kati E said...

Missä on tän päivän päivitykset? Jotain piristettä treingin tauolle kiitos.... :DDD

Susanna said...

Kati, ne on jossain....hukassa. Mulla on vähän tappiomieliala. Täytyy kattoa jos jotain hörhellystä keksis.