Wednesday, January 18, 2006

Miten niin joka puolella?

J on vakaasti sitä mieltä että mun lankoja ja töitä on kaikkialla. Mä olen eri mieltä. Ja puolustukseksi totean, että kissojen takia mun on aina pakko jemmata kaikki, ja sitten ne unohtuu sinne kaappeihin. Ja koska mä en saa koskaan neuloa aivan rauhassa ilman kolmea keskeytystä per minuutti, mulla pitää olla työ aina saatavilla. :D Mennäänpäs pienelle kiertoajelulle.

KEITTIÖ

Keittiön pöydällä majailee ainoastaan yksi työ, keskosvauvan neule, ja sekin on vain odottelemassa neulojaa, joka lähti päivittämään blogia. Tämän kuvan kanssa meinas sattua kömmähdys, nappasin sen vauhdilla sen enempiä katsomatta. Koneella suurensin kuvaa ja katsoin että mitäs tuolla on, ja sielläpä oli paperi missä oli koko perheen sotut ja muuta kivaa tietoa :D Kannattaa olla tarkkana... Tasot oli näin käsityövapaat, koska olin juuri tunti aiemmin siivonnut sieltä muutamat kaavat, pari minimallistoa, ja yhden keskeneräisen työn... Seinäkalenteriin on tökätty pari nuppineulaa..


Astiakaappi. Lokerikkojen takaa löytyy kerä Alpaca Silkiä. Puolustuksen puheenvuoro: esittelin sitä vieraille, ja koska pelkäsin kissojen kostoa, oli pakko piilottaa se. Yläkertaan on liian pitkä matka.

ETEINEN:

Hattuhyllyltä löytyy laatikko, missä oli pipoja ja tumppuja ym, mutta ne laitettiin jonnekin muualle ja tilalle vähän lankaa! Ja kun laatikolle nyt sattui olemaan hyvä paikka siellä hyllyllä, niin.... Ei ihme että niitä talvivermeitä tursuaa joka paikasta. hmph. Yhdestä henkarista roikkuu kuivumassa oleva florica-kerä. Se on nyt pitkälti toista kuukautta roikkunut siellä, pitäs varmaan keriä pois..

OLOHUONE:

Kirjahyllyssä neulekirjat valtaavat tilaa, mutta mahtuvat vielä yhdelle hyllylle. Ottaen huomioon, että olkkarissa on kolme kirjahyllyä ja vitriinikaappi, on aika hyvä suoritus että mitään neulonta-aiheista ei majaile missään. Kirjathan tietysti kuuluvatkin hyllyyn, eikö.

ai niin onhan siellä se lipastokin, kröhöm...

esitellään vain yksi laatikko. Täynnä keskeneräisiä. Tämä on se laatikko, mikä alunperin oli miehen laatikko. No more! Lipaston päällä on jämälankaloota, ohjeita, puikkopurkki, keskeneräinen työ, vähän lankaa... Lipaston kaapissa on korillinen lankaa ja töitä, sekä valmiita että päättelyä vailla. Yhdellä hyllyllä on korillinen lankaa. Olkkarin lattialla on mallien suunnitteluvihko.

YLÄKERTA:

kylpyhuoneessa kuivumassa vyyhtejä, joista osa on roikkunut siellä jo pari kuukautta. Täytyy keriä...


Työhuoneen nurkassa lankalaatikko; nämä oli punnituksessa lankahamsterikisaa varten, ja odottavat että joku raivais niille uudelleen tilaa kaapista. Kankaat odottelevat leikkuuta, mutta kun leivinpaperi loppu.


Työpöytä on kaaos. Mutta kaikki siinä olevat ovat menossa jonnekin; etualan pussissa on vaaleanpunaista fleeceä mistä pitäisi leikata Melindan takkiin vuori, Samokset tulee tuohon ensimmäisen kuvan palmikkoneuleeseen ja sen isompaan kokoon, itkuhäläri on myynnissä, ottobresta pitäs ottaa kaavoja (se leivinpaperi!), Eowyn on siinä muistuttamassa että pitää ostaa lisää Wonderwoolia. Nih!

Että näin! Tänään olen perehtynyt kirjanpitoasioihin ja alv-asioihin. Neulonut pari riviä, siivonnut, lohduttanut itkeviä lapsia. On ollut mukava päivä. Paitti että ne kirjanpitoasiat saavat pään sekaisin. Täytyy mennä jonnekin kurssille. Ja juu-u, palkkaan kirjanpitäjän, mutta mä en vaan pysty olemaan niin, etten itse ymmärtäisi asioista yhtikäs mitään.

Lisää kahvia, kiits.

5 comments:

päivi said...

hip hei,

teilläkin on Platonin kootut! Ja aivan oivallisesti neulontakirjojen vieressä. Meillä ne pääsivät Shrimad Bhagavatam-sarjan viereen. Kirjahylly näyttää lankoineen päivineen kuin meidän kirjahyllyiltä.. kirjojen takaa saa sit etsiä kadonneita puikkoja ja koukkuja. Onpa sieltä löytynyt pari kerää lankaakin joskus. =O)

AnneM said...

kiva että muillakin...

KirsiÄr said...

Sulla on jotenkin siistimmän näköistä sotkuisuutta kuin meillä...

Susanna said...

Kirsi, huomaa se just siivosin lause siellä jossain keskellä ;) ja tietty piti vähän valikoida kuvakulmia :D

Kati E said...

Kirjanpito on kivaa! :DD