Thursday, January 19, 2006

Ompeluaikaa odotellessa

J muisti eilen ostaa leivinpaperia, ja niinpä mä ryhdistäydyin het aamusta ja leikkasin Melindalle takin kaavat ja kankaat. Vuori ihanaisen pehmeää, ohutta vaaleanpunaista fleeceä ja päällinen vaalean beigeä babycord-samettia. Ja kun mä oon jo niiiiin taitava niin oli ihan pakko vähän modifioida kaavoja, sen verran vaan että teen helmasta hieman alaspäin levenevän. Ja jätin taskut pois. Mä inhoan päälleommeltavia taskuja.


Eilen en oikeastaan ehtinyt paljoa neuloa. Puuhailin kaikkea muuta, järjestelin tavaroita ja siivoilin. Sain myös laitettua pussikaupalla chilejä itämään, on taas se aika vuodesta. Ja jos joku ihmettelee että nytkö jo, niin kyllä, chilit kannattaa laittaa jo nyt itämään, idätyksen voi aloittaa jopa jo joulukuussa, ja näin voi saada yhden kesän aikana monta satoa. Puutarhajutut on täällä.

Osaisko joku suositella ilmaista sähköpostin tarjoajaa? Mulla alkaa mennä hermo yahooseen, varsinkin nyt kun se alkoi sekoittamaan kaikki ääkköset ja plaah. Kuitenkin on hyvä olla joku mitä levitellä netissä :D

12 comments:

Lape said...

miten ois suomi24.fi... Ainakin postia mahtuu ja on kauan auki vaikka ei kävisikään...

Cairbre said...

gmail on ehdottoman paras ilmaissähköposti. Pyydä jotakin kaveria joka käyttää gmailia lähettämään sulle kutsun.

Anonymous said...

Gmail (googlen) on oikein erinomainen. Saat kutsun jos tahdot.

Kuplakukka

Riikka said...

gmailia itsekin meinasin suositella. minultakin saat kutsun jos tahdot ilmoittele vain sähköpostiosoitetta. Laita toiseen sähköpostiin postia eli riikka80@luukku.com, koska tuo gmail on mulla käytössä koko nimellä

derea said...

Juu, mäkin olisin gmailia suositellut. Alan siirtyä siihen jo kokonaan, kun toiseen tulee niin hullusti spämmiä :D

vanilla85 said...

netti.fi on ehdotukseni, suomalainen ja mahtuu paljon postia.

mursuliina said...

söpöset kankaat :)kävin siellä sun puutarhasivlla. mitä on kaktusmulta? ja miksi sulla on niin paljon nimilappuja? pitääkö nuo istuttaa sitten ulos jossain vaiheessa?

Susanna said...

Mursuliina, kaktusmulta on ihan tavallista multaa, missä on aika paljon hiekkaa seassa. Sen nimi taitaa olla kaktus-ja kylvömulta. Myös taimimulta kävisi, tai joku vastaava. En mä näistä paljoa tiedä, luotan siihen mitä muut sanoo, ja kuulemma pitää kylvää tällaiseen aika hiekkapitoiseen maahan. Nimilappuja on paljon kun lajikkeita on paljon, mä taisin kylvää jotain 18 eri chililajia nyt. En ehtiny niitä vielä tarkemmin listaamaan. Osan niistä voi istuttaa ulos, mutta chili on aika arka, joten mä varmaankin istutan ruukkuihin, niin että pystyn niitä liikuttelemaan välillä sisälle.

mursuliina said...

18 lajia?! hmm. tämä on mielenkiintoista :)

Susanna said...

Mursuliina. joo :D chililajeja on älyttömästi, pelkkiä päälajeja kolmisen kymmentä.

heiduli said...

Ai säkin kasvatat chilejä? Mä kokeilin viime syksynä, mut mun tavishabanero ei ihan ollut samaa mieltä mun kanssa kasvatuksen alun ajankohdasta. No on se vieläkin hengissä, mutta ei se varmaan satoa tee. Pakko oli vaan kokeilla heti. Nyt ois odottamassa pikku pusseissa kaikenlaisia siemeniä, kun kerkiäisin vaan multiin laittaa, kohta on jo kiire.

Susanna said...

Heiduli, pistä habanero loisteputken alle nin kyllä se virkoaa :D Ja hyvinkin saattaa tehdä satoa :D