Thursday, January 19, 2006

Harmillista

Tajusin just, että tuohon takkiinhan tarvitaan napit! Ja koska haluan siihen samalla kankaalla päällystetyt napit, joudun käymään Sypressissä. Kuinka harmillista! Sypressissä muuten myydään Dropsin alpakkaa. Varmaan pakko ostaa sitten sitäkin :D

9 comments:

KirsiÄr said...

Todella harmittava takaisku.

Susanna said...

No eiks ookin! Kuin myös se, että kun Eowynista loppu lanka, niin pakkohan mun on pyörähtää menitan kautta! Kohtalo pelissä.

KristiinaS said...

Miksi sun pitää mennä nappien takia Sypressiin?

Susanna said...

Kristiina, Sypressissä saa päällystettyä napit omalla kankaalla. Eikä ole pahan hintaista. Mun tietoon se on lähin paikka missä niitä tehdään, kuulemma ne koneet on aika kalliita ja siksi monella yrittäjällä ei niitä ole.

miu said...

Voi harmi...;)

Tuikku said...

Mitä teet siitä alpakasta? Vastauksena blogistani löytyneeseen kysymykseesi: teen Clapotiksen kansinkertaisesta nelosen puikoilla. Tulee ihanaa jälkeä!

Susanna said...

Tuikka, en minä vaan tiedä :D Mä vaan niin syvästi rakastan sitä. Ehkä teen clapotiksen siitä, enpä ollutkaan tullut ajatelleeksi tätä aiemmin! Kiitos vaan vihjeestä. Lapsille olen tehnyt/tekemässä vaatteita alpakasta, ja yhden huivin olen tehnyt.

KristiinaS said...

Ahaa, toi olikin uusi tieto, että SYpressissä on tuollainen palvelu. Mä olen käyttänyt itsepäällystettäviä nappeja ja kyllä sekin systeemi on toiminut. Mutta paksu kangas ei ehkä mahdu niihin.

Kati E said...

Eli raidan kehnous jatkuu. Voi kukkanen...