Friday, January 20, 2006

Maailman parasta lankaa
Kiitos vaan novita, hyvin kestää käyttöä nämä maailman parhaat langat. Sukat ovat olleet pojalla jalassa kahtena päivänä, yhteensä reilusti alle 10 tuntia. Ja vain sisällä, ei saappaassa. Sukat on ihan nuhjaantuneet ja vanuttuneen pörröiset. Regia Silk alkoi just tuntumaan halvalta langalta. Tässä meni nyt kyllä 6.90 vähän niinku harakoille.

23 comments:

verano said...

No voi hitto. Ja mä kun just sain tuosta langasta ekan polvisukan valmiiksi.. Pitänee oikeasti alkaa vähentää näiden maailman parasten lankojen ostamista, vaikka ne näennäisesti ovatkin halvempia.. Kivat sukat muuten ja hyvä värivalinta :)

Anonymous said...

Laita palautetta!

Marsvin

Lape said...

No kestipäs kauan :( ... ja miten ne on keksiny ko. langalle noin huiman hinnan...

KirsiÄr said...

No just. Notta sekundaa priiman hinnalla ja vähän ylikin. Eikös kerästä Regia Silkistä saa sukat lapselle.

Minna said...

Että sellaista lankaa. Ehkä mun kannattaakin ihailla Novita- raitalankakokoelmaani vain kerillä.

Jos laitat Novitalle palautetta, olisi kiva kuulla, mitä siihen vastaavat!

Anonymous said...

Samos ei kans kestä oikein mitään. Tein siitä viime vuonna paidan ja se alkoi heti nuhjaantua. Kivaa lankaa - kerällä. Jatkossa jää Samokset kauppaan, oli väri miten houkutteleva tahansa!
Ehkä tosiaan kannattaa panostaa niihin vähän hintavampiin, maksavat itsensä takaisin, eikä mene työ hukkaan!

Anonymous said...

Itse olen huomannut saman. Seiskaveljet ja nallet on päivän käytön jälkeen nypyillä. Siksi meille ei niitä lankoja enää osteta.

päivi said...

No tosi kiva. Enpä taida lapsille tai itsellenikään sukkia tuosta neuloa. Viime vuotinen musta-harmaa raitalanka on kestänyt veljellä nukkaantumattomana tehokäytössä mut kaikki muut on menneet kyllä alta aikayksikön.
Laita ihmeessä palautetta. Tuo on ihan rahojen tuhlausta. Regia silk alkaa tosiaan tuntumaan halvalta langalta!

derea said...

mulla samos on kyllä kestänyt hyvin.

uskallankohan mä neuloa jättiraitaa enää? taitaa olla totta, että novita liikku vaan rahan perässä, laadusta tinkien :/

Susanna said...

Mua ei tämä haittais yhtään niin paljon, jos lanka maksaisi saman mitä normaalikin seiska veikka. Mutta tämä on kyllä ihan eri lankaa mun mielestä.

Samos mulla on kyllä kestänyt tosi hyvin, olen siitä tehnyt monen monta lasten paitaa ja kymmeniä vauvan tossuja, pesen koneessa kuudessa kympissä eikä ole menny miksikään. Noin kuuma pesu voi kyllä viedä väriä, tiedoksi vaan :D Mutta muuten on kyllä kestänyt, Jocsunkin sininen paita on pesty varmasti yli 20 kertaa, eikä näy nyppyjä. Joskus muistan kyllä vauvatossujen nyppääntyneen. varmaan joku erävirhe? Ärsyttää....

TiinaV said...

Tää on taas sitä suomalaista laatua... Erehdyin ostamaan sitä uutta vihreää ja turkoosia, joten saa nähdä kuinka niiden kanssa käy!

joko said...

minä annoin palautetta huonolaatusesta raitalangasta ja sieltä tuli hyvin pahoitteleva kirje ja pari kerää tilalle.

AnneV said...

Voihan pee. Mua ei kyllä pari hassua korvauskerää lepyttäisi, mistäs senkään tietää, jos ne on vaikka samaa laatua. Sitäpaitsi meneehän siinä aina työtäkin hukkaan.

Täytyykin kokeilla Susannan yllytyshulluutta: mitäs jos pakkaat lapset vaunuihin ja vaadit audienssia herra asiantuntijan luokse. Vedät sukat ja Novitan artikkelin esiin ja istut siellä niin kauan että saat hänestä kaivettua hyvän selityksen. :-)

Villapallo said...

laita ihmeessä novitalle palautetta. Mä laitoin vastaavassa tilanteessa Butterflysta ja sain yhden puseron langat valitsemaani lankaa! No tietty ne oli Novitan lankoja... ;-)

Susanna said...

Anne.... pliis. Ens viikolla sitten voitte lehdistä lukea "kahjo kahden lapsen äiti lukitsi itsensä ketjuilla kiinni novitan johtajan autoon ja vaatii selitystä lankojen paskalle laadulle" :D

AnneV said...

Maltan tuskin odottaa...

AnneV said...

Äh, karkasi käsistä. Piti vielä ehdottaa, että nyt viikonlopun aikana koulutat Jocsun itkemään "mun sukat, mun sukat, mun sukat on pi-lal-la" oikein surkealla äänellä.

vikke* said...

Reklamaatiota vaan Novitalle!!

Meillä ei edelleenkään ole kaupoissa uutuuksia joten eipähän ole tarvinnut neuloa.

Kristel said...

Aijaijai, Annen yllytys sai mut repeämään ihan täysin. Go Susanna! :D

Mä en ole noista raitalangoista tehnyt kuin sen yhden mallitilkun johon sain sulta keränlopun. Mallitilkku ei sattuneesta syystä ole ollut kovassa käytössä, se odottaa lankahyllyn päällä valokuvausta, niin en tiedä nyppyyntyisikö. ;)

Johanna K said...

Huh. Mulla on reilut 20 vuotta vanhat Nallesta tehdyt sukat, olleet käytössä joka talvi ja vähän muulloinkin. Ne alkaa nyt näyttää tuolta. Vähän on tosiaan laatu muuttunut matkan varrella...

Marita said...

Joo tosi kivat langat..meillä taas pojan liivi oli päällä päivän ja täynnä nyppyjä. Aika surkeeta..
Pitäis ehkä Novitalle mainita laadusta..

Anonymous said...

Just näin! Tein 4 kk vanhalle tytölle raitalangasta villasukat. Typyn liikunta on sitä, että potkitaan ilmaa viltillä tai maataan vällyissä vaunussa. Ja sukat on nypyillä välittömästi...

MysteryKnitter said...

No voi miten ikävä juttu noiden sukkien kohdalla.