Friday, January 06, 2006

JoululahjamekkoKäsityömessuilla hamstrasin monta vyyhtiä Wetterhoffin Vanamo -puuvillalankaa, vailla mitään havaintoa mitä siitä tekisin. Yhden vyyhden vein mummille, ja tällaisena se tuli takaisin :D Tähän on myös vaaleanpunainen alushame. Nuo nauhat mua häiritsee, ensinnäkin sävy on ihan pee, toisekseen tuollaiset nauhat ei pysy koskaan kiinni. En tiedä mitä lie nauhaa tuo on, mutta aika kovaa ja tosi liukasta, enemmänkin pakettinarua :D Mummot... Mutta hieno mekko silti, vaikkei olekaan "mun" tyylinen. Ainakin on pehmeä.

7 comments:

derea said...

Melinda näyttää niiin söpöltä tossa! Ihana!

derea said...

Unohtui kysyä, tiedätkö koska Ullan seuraava numero tulee? Sain eilen yhden kivan idean, tänään kokeilin ja toimii. Voisi tulla neuvoja-paikkaan, ja ihan ohjekin mulla voisi olla. Jos nyt ehtii... :D (on pitänyt lähettää varmaan 5 ohjetta ullaan, mutta en sit koskaan oo jaksanut)

Sanni said...

Onhan tuo mekko oikein söpö. Nauhavalinta on kyllä hieman...hmm! Voihan ne vaihtaa...

Susanna said...

Derea, olikohan se tammi-helmikuun vaihteessa. Kyllä ehtii. Ei me olla vielä alettu sitä edes koostamaan. Noin mullekin aina käy, ideoita ja juttuja olis vaikka muille jakaa, mutta sitten ei jaksa tai unohtuu ja tulee kiire :D

Sanni, niinpä niin... On tuo varsinkin kotimekkona oikein suloinen, mutta taidan järjestää pienen "kissa järsi nauhat" -operaation :D Hihoihin ainakin sopisi paremmin vaikka samalla värillä virkattu ketju.

Lankakomero said...

Samasta langasta virkatut tai punotut nauhat kävis tyyliin paremmin.

vikke* said...

Täh, miten sä olet viikon aikana ehtinyt kaikkee tekemään?
Ihana tuo kerchief scarf-huivi!! Onko siinä käytetty ns. haarukkatekniikkaa? Selailin kaupassa jotain lehteä ja mietin miten kiva olis kokeilla sellaista. En kuitenkaan ostanut lehteä :)

Kivan mekon Melinda on saanut! Kannatti antaa lankakerä mummolle ;) No, eihän noita nauhoja aina sävy sävyyn saa...kissa vois kyllä viedä nauhat :D Ei kai mummo lue tätä? *hih*

laurakoo said...

Suloinen mekkonen! Tuskin mummisi pahatuss, jos vähän nauhoja vaihtelet... Josko nyt mäkin uskaltautuisin visioimaan jtn Ullaan, kun on taas "vapaa"päiviä tiedossa.