Wednesday, January 04, 2006

Kuvien kierrätystä

Yritän välttää kuvattomia postauksia vastedes, koska ne ovat niin tavattoman tylsän näköisiä. Kun selasin blogiani, siellä saattoi välillä olla kilometrikaupalla pelkkää tekstiä, how boring!


Tämä alpakkainen Misty Garden on valmis. Mullahan oli näitä kahta väriä yhteensä noin 50g, ja olin ajatellut että teen niin pitkän huivin kuin tulee. Olin jo päätellyt silmukat, lankaa oli jäljellä pari senttiä, ja mietin olisiko huivin sittenkin pitänyt olla pidempi. Nyt se ei mene kahta kertaa kaulan ympäri, mutta on kyllä varsin hyvännäköinen kun sen kietaisee vain kerran ja laittaa solmun. Mutta tässä aamutuimaan tajusin että mähän kerkesin jo shoppailla alpakkaa, myös tätä väriä lisää. Joten mahdollisesti kyllä jatkan tätä huivia, se on niin kaunis että voisi samantien olla myös vähän käytännöllisempi.


Seuraavaksi pitää paneutua tähän neuleeseen. En ole tehnyt sitä riviäkään sitten... öö... lokakuun? Tässä sivussa pitää vielä pikana valmistaa ne miehen tumput Hjertegarnista, ne on nyt molemmat peukalokorkeudella. Äärimmäisen tylsää, mutta etenee nopeasti kuitenkin.


Osaisiko joku arvioida, kuinka paljon alpakkaa tarvitaan että saisi hyvän pituisen Branching outin?


Ja lopuksi kalluppia: mitä tekisin Debbie Blissin alpaca silk -langasta? Näitä on nyt neljä kerää. Mielessä oli jo, että tilaisin lisää vaikkapa mustana, ja tekisin paidan, ja siihen kauluksen tällä punaisella, mikä on kyllä niiin mun väri että. Mutta toisaalta joku pikaisempikin työ voisi olla paikallaan, varsinkin kun pitäs vähän virtuaalisäästää (eikä mulla ole niin paljoa rahaa että voisin virtuaalisäästää 20 kerää tätä lankaa, tai mitään lankaa for that matter).

Täällä soi: Metallica; Live from Mexico

11 comments:

laurakoo said...

Haluisi, pitäisi, pitäisi, haluisi -kuvasarja? Mulla taitaa olla ihan liian rauhallista töissä, kun on aikaa heitellä näitä arvauksia ennen tekstejä.. :)

Niina said...

Mitä jos sä ostaisit siihen jotain samanpaksuista mutta halvempaa lankaa kaveriksi? Voisithan sä silti tehdä sen kauluksen tuolla langalla.

Tiina said...

Mulla olisi yksi kerä Dropsin Alpakkaa ja siitä haluisin jonkun pienen huivin tehdä, mutta riittääköhän se mihinkään? Miten pitkä tuosta Misty Gardenista tuli? Mä en nyt osaa hahmottaa kuvauksesta.

Toi sun säästöidea vaikuttaa oikein hyvältä. Tsemppiä siinä pysymiseen.

Susanna said...

Niina, hyvä idea! Täytyy funtsia :D

Tiina, huivilla on pituutta n. 130cm ja painoa 46g. Ihan kivan kokoinen, keväthuiviksi :D

Meri said...

Miten olis liivi ?

KirsiÄr said...

Entäs joku hihake/bolero/one skein wonder?

Jenni said...

Nimi on jo unohtunut, mutta miten olisi se Scarf Stylen loppupuolella oleva hartialämmitin? Ohjeen lankana oli jotain sinistä. Siinä oli ihan kiva idea kun tehtiin kaksilla erikokoisilla puikoilla ja lyhennettyjä kierroksia.

Mälsää kun en pääse taaskaan nauletapaamiseen :( Selloon tulen kyllä vaikka henki lähtisi.

Jenni said...

Ai joo, ja täällä soi Madonnan "Like it or not" :)

Kristel said...

Branching Out syö ihan uskomattoman vähän lankaa. Melkein sanoisin että yksikin kerä Dropsin Alpacaa riittää ihan hyvän mittaiseen huiviin.

Susanna said...

Jenni, en minäkään pääse... tai pääsisin kai, muttei just nyt oikeen nappaa :/

Kristel, noin minäkin olin laskeskelevani, että yhdellä kerällä voisi saada vaikka mitä aikaan. Ja hei, voihan sitä aina ostaa lisää!

Karoliina said...

Sain just oman Branching outin valmiiksi Kitten mohairista ja yhdestä kerästä tulee noin 1½ metriä huivia vitosen puikoilla. Alpakka on pikkusen ohuempaa ja sopivat puikot olisivat varmaan neloset, joten kerästä tulisi varmaan jotain 120-130 cm käsialasta riippuen. Alpakka on minunkin lemppari, ihanan pehmeää ja kevyttä.