Thursday, February 09, 2006

Kukkaliina
Malli: ihan itse keksin tehdä helmineuletta niin kauan että lanka loppui.
Lanka: Sandness Lanett kaksinkertaisena
puikot: tais olla 3,5 tai 4mm
kukat: neulottu Nicky Epsteinin ohjeella (Novitan moniraitaa)

Että sellaista. Aamulla innostuin viimeistelemään jotain tumppuja mitkä on odotelleet iät ajat. Huolellisesti tein loppuun asti, päättelin langanpäätkin. Ja sitten: peukut on armottomasti liian lyhyet!!! Vaikka sovitin niitä Jocsulle! En kai sitten kunnolla mallannut sitä peukalonjuurta. Kaiken huipuksi huomasin, että yhdet tumput mitkä on mun kaverin neljäveelle, niissä on sama ongelma. Perkele. Ja kun mun pääkoppa on niin kummallisesti rakennettu, mun ensimmäinen ajatus oli että heitän roskiin koko tumput ja teen uudet alusta :D No katsotaan.

Tänään olen valmistautunut olympialaisiin, tuloksen näette ehkä illemmalla tuolla olympiablogissa.

Meneillään on pienoinen plääh koko maailmaa kohtaan. Eilen vitutti niin armottomasti kun koko ajan oli joku inisemässä jostain, että laitoin koko koneen kiinni heti aamusta. Olis ehkä ollut parempi tehdä tänäänkin niin. Paitti että teidän kivat kommentit edellisessä postissa virkisti mieltä :D

13 comments:

Kati E said...

Suloinen huivi. :D

joko said...

parempaa mieltä! :)
kiva prinsessahuivi, heti näin siskontytön mielessäni. pitäisiköhän itsekin tehdä.

KirsiÄr said...

Syötävän suloinen. Oletko ihan varma, ettei ole joku tekijänoikeusrikkomus kuitenkin piileksimässä (täälläkin ollaan vähän kyllästytty väninöihin) :D

tikru said...

Nyt voisit sit lukea suuren käsityölehden pääkirjoituksen ja laittaa palautetta sinne *virnistää*. Tuolla vitutuksella varmaan syntys jotain Tosi Nasevaa.

Susanna said...

Tikru, voi sääli ku menin lopettamaan sen tilauksen... täytynee raahautua kirjastoon huomenna :D

Kirsi, varmasti on jotain lakia nyt rikottu. Ja kattokaaki että ku kopioitte tätä mallia, ettette laita niitä kukkia samalla tavalla tai tulee satikutia!!!! (Mitä se satikuti muuten on???)

Susanna said...

Ja ai niin, Tikru, ei siellä noteerata asiakaspalautetta. lähetin sinne joku aika sitten meilin, mutta no answer... Suomessa on yleistä näemmä, että vain positiivista palautetta saa antaa...

tikru said...

Noo, kuluttaja voi aina äänestää kukkaronnyöreillä. Män kiinni ainakin multa ko. lehden osalta.

Susanna said...

Tikru, joo niin minultakin, jo aikaa sitten. Mitäs siellä nyt on ollut noin kuohuttavaa?

vikke* said...

Ihania huiveja!!
Mä liitän satikutin ja tukkapöllön yhteen :D Tullu joskus koettua...

eusu said...

Ihana tuo kukkahuivi... Saatanpa kopioida ideaa itsellenikin (tai siis tytöille) :)

Sia said...

Ihana tuo kukkahuivi, ja nuo kukkaset ovat kerrassaan valloittavia. Mistä se Epsteinin ohje olisi saatavilla; jossain lehdessä, kirjassa vai kenties jopa verkossa??

Susanna said...

Sia, kukkaohje on Knitting over the edge -kirjasta. Mutta se on hyvin simppeli, ja tuskin mitenkään ainutlaatuinen ohje, eli näin: luo 35s, *neulo 1, päätä 5* toista rivin loppuun. katkaise lanka, vedä silmukoiden (10kpl) läpi ja kiristä -> kukka.

Taiska said...

On kyllä kiva huivi! Taitaa kohta meidän tytöillä olla kukkahuivit... Mutta ehkä vähän erilaiset kuitenkin ;o).