Thursday, March 16, 2006

Huivi


Tällainen huivi on tulossa. Malli on todella yksinkertainen, enhän mä mitään minkään kuvioiden suunnittelusta tajuakaan :D Mun mielestä tämä on kaunis, kaikessa yksinkertaisuudessaankin. Tämän verran ehdin eilen tehdä, loppu päivä menikin sitten lapsia lepytellessä ym. Toivon että tänään saan tehtyä huivin valmiiksi tai edes suunnilleen.

Taikajakusta puuttuu toinen hiha. Siinä muuten on sitten tylsä malli! Mutta toisaalta erittäin nopeatekoinen, vartalo-osan tein kolmessa päivässä, mutta nyt nuo hihat tökkii. Tuntuu ettei puikotkaan luista.

Meidän pitäisi lähteä lasten kanssa kauppaan ja postiin. Jarilla vaihtui eilen työpaikka, ja nyt pitäs taas totutella tähän vuorotyöläisen eloon. Järkyttävintä on se, että mun täytyy alkaa tehdä ruokaa itse (lol), ja kaupassakin joutuu välillä käymään, ainakin jos tahtoo päiväkahvia. On myös hyvin kummallista herätä aamulla yhtäaikaa ja juoda kahvia yhdessä. No, kai tähän taas tottuu. Ainakin nyt on mahdollista mennä taas uimaan sellaisena aikana ku kaikki muut eivät ole siellä :D

Remppa ei vieläkään ole valmis. Olivat hajottaneet meidän pöntön, kun liimasivat vahingossa väärään kohtaan tai jotain... Eilen tuli uusi, ja oli vaan lappu päällä että torstaina saa käyttää. Saakohan suihkuunkin jo mennä? Lattiakaivon ritilän ympärillä on kyllä vielä sellaista tyhjää tilaa, mihin voisi kuvitella tarvittavan vähän tiivistettä tms... Mut jos ei kertois kellekään? Miäs laitto kyllä eilen jo vedet päälle.... ;) Tulisivat nyt vaan tekemään loppuun, alkaa pikku hiljaa loppua tuo kärsivällisyys.

12 comments:

Kati E said...

Kiva malli. :DDD ME LIKE! Saako piirroksen tai selityksen, nyt on aivot niin nyrjähtäneet kaikesta työpähkäilystä, että tuota ei kyllä pysty itse selvittämään...

Riikka said...

Mä kans haluan tollasen, siis langat mulla on, mutta ei ohjetta, oisko mahdollisuuksia sitä saada. Toi on tooosi kivan näköinen. Siispä ohjetta odotellessa =)

Susanna said...

Mä ajattelin lykätä tuon seuraavaan Ullaan jos ehdin ja jos Marjut ei teilaa koko huivia :D Mulla kun ei näistä ole niin kokemusta, voi olla että maailma on jo pullollaan tällaisia ohjeita :D

Stricker said...

Joo, on kiva huivimalli, minäkin voisin tahtoa sen kokoelmiini!
Muuten sitä "karseaa-päivää" on enemmänkin ilmassa :-(. Tosi kivaa, kun on itse kipeänä ja pieni mieskin vielä vähän kipeänä ja kamala uhma päällä, plääh :-(. Ja kerrankin paistais aurinko, niin ei pääse ulos, plääh plääh!

Susanna said...

Stricker, voimia! ei auta ku pyörittää videoita muksulle ja toivoa että olo paranis äkkiä :D

laurakoo said...

Heii, toi on ihan samannäköistä kuin tää http://photos1.blogger.com/hello/285/5236/640/HPIM1819.jpg
Siis Moda3/05 ehkä...

Susanna said...

Laura, no kas niinpäs onkin. Tuohan on niinku Joyriden mallineule, langankierto ja 2 yhteen, ja malli tulee sitten siitä että tuleeko lk ennen vai jälkeen kavennuksen. No voi pöh. Täytyy tarkistaa miten se modan on tehty, että voiko tätä julkaista. :D ettekö nää että siinä on mun verta hikeä ja kyyneleitä all over it :D

Jenni said...

"Kaikki nyt uimaan, veteen pulikoimaan..." Niinhän se Ti-Ti-nallekin laulaa :)

Kiva kun päivitit kesken työpäivän :)

t. Paula Pakara

AnneM said...

mäkin tein samantapaisen huivin langankierroilla ja kavennuksilla, sen oranssin silloin joskus helmikuussa. Se ei tosin ole yhtään samannäköinen, mulla menee kavennukset eri lailla ja huivi on aloitettu ylhäältä keskeltä. Silloin katselin jonkun blogissa tuota modan ohjeen mukaan tehtyä, mutta en jaksanu metsästää lehteä kirjastosta..

Ninni said...

Marjut ketään teilaa! Tuosta tulee upea.=) Mulla on menossa messuille vähän samantyyppinen huivi Alpacasta. Olen itsekin viime aikoina viehtynyt katselemaan juuri tuollaisia kevyitä ja pitsisiä neulepintoja. Ehkä johtuu siitä, että on aina hiki touhutessa.

Terhi said...

Näyttääpä ihanalta tuo huivin alku! :-)

thiire said...

Apua Suski, on kriisi. Viikko aikaa, ja 700 g beigea Malibua. Siitä pitäisi saada lahja 60-v naiselle, enkä osaa virkata. Mitä teen?