Monday, March 20, 2006

Otsikko - The title

Huivi on ollut jo virallisesti käytössäkin. Tänään kävimme yhdessä Eurokankaassa ja Pasilassa mummin luona sekä Lidlissä. Kunnioitettavassa yhden vuorokauden iässä huivi on jo kokenut juna- ja bussimatkustaja.

Yritäpä ottaa selästäsi kuva peilin kautta. Onneksi on digikamera :D


Tällaiki sitä voi pitää. Ja joo-o, tauluja ei ole vieläkään laitettu seinälle.


Lopusta Hippystä (kyllä, sitä jäi vaikka mä yritin olla niiiiin tarkka) ja beigestä Popista syntyi eilen poncho Melindalle. Neiti on nukkumassa ja suhtautuu kameraan muutenkin aika vihamielisesti, joten näette tämän näin flat.

Pieniä ilonaiheita: mun ompelukone osaa tehdä kahta tikkiä yhtäaikaa!!! Eurokankaasta mukaan hyppäsi pallokärkinen kaksoisneula. Mun koneen käyttöohjeessa ei vihjata mitään ko neulan käytöstä, joten puristin silmät tiukasti kiinni siltä varalta että kohta lentää neulankappaleita, ja kokeilin. Hyvin toimii. Mun mielestä se vaan on jotenkin aivan käsittämätöntä, että miten se yhden neulan lisääminen saa koneen tajuamaan, että nurjalle voi tehdä huolittelevaa ommelta samalla ku oikealle puolelle suoraa.... No joo, whatever. Mitäs seuraavaksi ostais? Ajatella, kuus vuotta sitten mä huvittelin sisustamalla Filofaxia erilaisilla kivoilla välilehdillä ja käyntikorttitaskuilla, nyt mä ostelen ompelukoneen osia. Hohhoijaa, what next?

10 comments:

Ronymaru. said...

le felicito,ha hecho usted un buen trabajo.Saludos.

JaanaV said...

Jos sulla on saumuri ja teet trikoota, niin kuminauhapaininjalasta voi olla hyötyä ;)tai piilovetoketjujalasta ompelukoneeseen.

Susanna said...

Jaana, kiitos vinkeistä, täytyy käydä perehtymässä näihin lisätarvikkeisiin! :D

thiire said...

Ihan tosi, en mä sitten olekaan musta huolissaan, jos muutkin mun ikäiset käyttäytyy noin. Löysin itseni nimittäin kuuntelemasta Jari Sillanpäätä ja tykkäsin. Puhumattakaan siitä, että tykkään puhua tekstiileistä/verhoista/yms muusta rouvamaisesta tässä iässä!

Jenni said...

Huivista tuli ihana, tolleen kaulan ympärillä se on parhaimmillaan :)
Saitko eilisen viestin? Mulla olisi ne langat mukana jos olet tulossa tänään Leppävaaraan. Muuten jätän ne pois matkasta kun muutenkin on kaikkea roinaa taas mukana.

KirsiÄr said...

En kyllä ala, jos sulla toimi tuo kaksoisneula ihan heittämällä. Mä joudun aina säätämään ihan kamalasti ja lopputulos on joko liian kireä ommel ja/tai katkennut neula.

Susanna said...

Kirsi, kyllä vaan :D ihan näpsäkästi toimi ilman sen kummempaa säätöä. Paitsi tuota punaista lankaa kun kokeilin, niin toinen lanka oli löysemmällä kun se ei mennyt omasta langanohjaimesta. Kyllä huskyyn voi luottaa :D

Sia said...

Hyvältä näyttää ompeleet, minun rakkineeni ei sopeutunut ihan noin helposti neulojen lisääntymiseen. Tosin tuo minun (hyväksi kehuttu Janome!?!) rakkineeni on tuottanut pettymyksiä monessa muussakin asiassa, kuten joustavien kankaiden ompelussa. Mitä tekee lapsiperheen ompelukoneella, jos se ei ompele trikoota??

derea said...

Argh, käännä vaan veistä haavassa. Että oikein kahta tikkiä samaan aikaan. Mun kone ei osaa tehdä edes siksakkia tunkematta väliin sentin pätkiä suoraa ommelta :D Mitäköhän kävisi jos mä kokeilisin laittaa siihen toisenkin neulan? Varmaan räjähtäis...

Huivi on muuten tosi kiva :)

Susanna said...

Derea, aina voi kokeilla :D

On mulla näköjään sitten käynyt ihan hyvä tuuri koneen kanssa. Rahaa oli tasan miinus sata € kun marssin Erkin saumaan ja tikkiin ja ostin osarilla halvimman huskun :D Ja vaikkei siinä ole ku muutama perusommel, se on kyllä toiminut kaikin tavoin moitteettomasti ja osin jopa ylittänyt odotukset :D