Sunday, March 19, 2006

Valmis huivi!

Tällä hetkellä kuivumassa:

Huivista tuli todella kiva! Se on juuri loistavan kokoinen, ja muutenkin kaikinpuolin täydellinen :D Laittelen tarkempia speksejä kunhan se kuivuu ja ehdin kuvaamaan. Ai niin se punainen tikapuuhuivikin on valmis, miksen koskaan muista ottaa siitä kuvaa?! Noo, ehkä sitten seuraavalla kerralla.

8 comments:

AnneM said...

kiva että muillakin on noita "ylimääräisiä" esineita kuvissa, meillä näkyy aina joku lelu, lapsen käsi/varpaat, rätti tms kuvassa :)

Susanna said...

jep jep, tähän kuvaan meinas tulla ne varpaatkin, mutta oli näköjään jääneet just reunan ulkopuolelle :D Välillä oikein hävettää kun kuvissa näkyy puol sukua ja sisustus (tai sen puute) päälle :D Sain sen sun meilin, mutten vielä ehtinyt katsomaan paljon niitä lankoja oli.

derea said...

Ihana... Hippyäkö toi on?

Susanna said...

derea, joo, hippyä. Eikä sitä edes mennyt paljoa, alle kaksi kerää (ei enempääkään ollut) hapsuineen päivineen.

AnneM said...

kyllä meilläkin on jouduttu muutama kuva ottamaan uusiksi, kun taustalla on ollutkin joku kamala pyykkikasa tai muuta roinaa.. ihan kaikkea ei kuitenkaan kehtaa näyttää julkisesti kun mun blogissa taitaa vierailla sukulaisiakin ;) tulinkin ihan kommentoimaan että saitko meilin, mutta näköjään olet saanut. Palaillaan asiaan sitä kautta.

juuli said...

Täydellinen huivi, ihana! Eilisestä postauksestasi tuli mieleen seuraavaa. menepä mun sunnun tain kirjoituksessa mainitulle ranskattaren sivulle, niin saat nähdä ihania lankavarastoja. Miksi muuten haluat luopua omistasi?

juuli said...

oops - piti sanomani että sunnuntain postauksen loppukaneetissa antamani linkki - kylläpä nyt tuli hoono soomi...

Kati E said...

Kiva huivi. Ja sä olet siivonnutkin ahkerasti, mä en... Oli muuta puuhaa. ;D