Saturday, March 11, 2006

Surrur

Vaikka väsyttää älyttömästi, niin pakko puuhastella jotain, kun ei nukkuakaan voi. Eilen menin puoli kymmeneltä (!) nukkumaan, että olisin tänään pirteä. 23.30 heräsi poika, huusi, kirkui, eikä millään rauhoittunut. Käännyimme sitten sängyssä sivuttain, ja nukuimme kaikki neljä siskonpetissä.... Melinda oli niin levoton, enkä oikein saanut kunnon asentoa, oli sairaan kylmä, eikä nukkumisesta tullut oikein mitään. Ja sitten kissat herättivät ennen seitsemää. Tähän sopisi se vee-sana.
Nyt ei ole malleja mutta tässä kuitenkin valmis sammakkopaita (tuli tehtyä kahteen kertaan) ja Melindan uusi pipo, mistä olen erityisen ylpeä, koska piirsin kaavat itse.


Melindan pipoon teen ehkä vielä vuorin, niin tulisi siistimmän näköinen. On varsin veikeä päässä, täytyy muistaa ottaa kuva. Sammakkopaita on liki täydellinen. Silmät pitäs vielä kiinnittää, en ole päättänyt minkälaiset napit laittaisin, mutta nuo ruskeathan näyttävät varsin hyviltä.


Nyt täytyy mennä pakkaamaan vermeitä reissuun.

5 comments:

derea said...

Aika ihania :D Applikointi on kivaa, mut harmiks (yllätys) meidän antiikkikone ei osaa sellasia hienouksia :D

Susanna said...

öö, ei minunkaan kone mitään osaa, mutta mä osaan :D Se on ihan perussiksakilla aplikoitu.

derea said...

Aijjaa :D Mä tarkotin siis sitä, kun musta tulee kivempaa jälkeä kun tekee sellasta "aplikaatiosiksakkia", joka on siis vaan tiheempää, vähän niinku napinlävissä. (joita mun kone ei osaa tehdä...)

Susanna said...

Juu aivan, ymmärrän. Mun kone onneks osaa napinläven, ja tuon tiheen siksakin. Tai siis se tiheys tulee ku pistonpituus on ihan lyhyt. tai jotain ;)

vikke* said...

Oletpas ahkeroinut koneen kimpussa ;) Kivoja juttuja. Rullapäärmeet on paitsi kivan näköisiä myös vaivattomia tehdä.