Wednesday, April 26, 2006

Go with the flow

Kaikenlaista on aloitettu, keskeytetty ja jotain lopetettukin. Ajatukset harhailee niin tässä nyt vähän kaikenlaista kuvaa. Toisin kuin monilla muilla, mulla kyllä työt valmistuu (tai sitten ei) riippumatta siitä olenko niitä postannut keskeneräisinä. Oikeastaan saan vaan voimaa jatkaa maaliin asti, kun mietin että apua nyt kaikki ajattelee et ne saunasukatkin on edelleen kesken. :D No, ne on edelleen kesken mutta kohta ne on valmiit.

Melindan neuletakki on kasautunut (ihan itsestään!) ja valmistaa reunusta. Kukaan ei vielä tiedä millainen lopullinen versio on. Myös helmaan ja hihoihin on tulossa jotain. Mutta kiva siitä on tulossa.

Melindan kevät-kesä-syksy pipo alpakasta ja jostain merinovillasta. Vitsit kun en muista mitä lankaa tuo on, saman paksuista kuin Flavia baby, mutta ei muistaakseni kuitenkaan Lanett. Olisko ollut mandarin petit? No mitä väliä, hyvä tulee. Ja hyvä tietää että se käy yksiin alpakan kanssa... Tähän tulossa vielä pystyraitoja virkattuna, alpakkaa oli niin vähän ettei voinut kirjoneuleena tehdä. On muuten sairaan hidasta touhua, kakkosen puikoilla!!! Minä+2mm puikot=uskomatonta mutta totta.

Melindan oikeesti kesäpipo Recordista, tämä valmistui eilen hiekkiksen reunalla istuen. Vain nyöri puuttuu.

Tällaiset ihanuudet sain kiitokseksi kun lähetin moniraitaa Langanpäähän. Crazy aloittikin jo uraa sukkina, mutta laski silmukkamäärät väärin ja joutuu aloittamaan uudelleen.

Vihdoin viimein pitäs saada Jocsulle aikaan tämä. Tämän takia aion pudottautua lankahamsterien pudotuspelistä, kunhan nyt pääsisin sinne lankapuotiin ekaks. En ole vielä ihan päättänyt teenkö Snuglysta vai jostakin muusta langasta. Snugly on niin ihanan pehmeä, ja uskon että se kestäisi hyvin kulutusta myös. Säästäväisyyspuuskassa mietin jo että teen Woolista, mutta nyt kun olen taas hiplaillut noita oikeesti pehmeitä lankoja, en tosiaankaan tee woolista enää ikän mitään :D No, täytyy miettiä.

Nyt täytyy aktivoitua ompelukoneen ääreen. Heipsuti hei.

5 comments:

Kati E said...

Sullahan on vaikka mitä tulossa. wau!!!!

Riikka said...

Mä olen kans suunnitellut tekeväni tuon Modan villatakin veljentytölle, sen sitten näkee että milloin...

Sahrami said...

Mandarin petit on puuvillaa, joten sitä tuo Melindan pipo ei voi olla.

Kukahan meillä tekisi keskeneräiset loppuun?

Noita sun projekteja on kiva seurata, ensin on kasa lankaa ja epämääräinen vihje neulepinnasta.

Jenni said...

Ihania!
Snuggly kestää muuten tosi hyvin pesua. Niko onnistuu AINA sotkemaan sen paidan, ja sitä onkin sitten pesty urakalla...

vilmukka said...

tein tuon vihreän villatakin vuosi sitten. Sitä on pidetty runsaasti, ja hyvin on kulutusta kestänyt. Snuggly oli oiva valinta .suosittelen :)