Wednesday, April 05, 2006

Unihiekkaa

Tällaista taidetta saatiin eilen aikaan. Melindan käsikuvia ei voinu laittaa seinälle, paperi oli just sen näköinen ku joku yltäpäältä veressä oleva henkilö olisi klähminy seinää ennen viimeistä hengenvetoa :D Olis ehkä pitänyt valita joku toinen väri..


Mulla on vähän huono kausi nyt. Paljon huolia, vähän voimia. Päätä särkee ja huimaa ja heikottaa. Pitkä päivä edessä. No, jospa yrittäisin vaikka neuloa jotain. Blogikin on nykyään niin hiljainen, vaan eipä ole kyllä tämä juttujen tasokaan kai ollut kovin kaksinen...

9 comments:

Kati E said...

No mikäs nyt? Mulle voit aina laittaa meiliä, jos tarvii...

Ja kuules, ei munkaan jutut kovin kaksisia ole. Just tulin lääkäristä ja olkapäässä on nivelpussin (?) tulehdus. 10 pv lääkekuuri jne... Voi kakka!

Susanna said...

Kati, kaikenlaisia juttuja. Ystävä sai tosi huonoja uutisia, se painaa mieltä, ja sitten ne tavalliset jokakodin onkelmat, ja sitten vielä pari juttua. On vaan veto niin veks.

Mites se sun olkapää tuollai? Tosi kurja juttu. muista että tässä blogissa voi myös kiroilla :D Tsemppistä sulle!

Kati E said...

Parempi kysyä siltä olkapäältä. En mä vaan tiedä... :SS

thiire said...

Samanlainen huono kausi mullakin.Ei mitään vakavaa, naapuriasia vaan painaa! Voimia sulle Suski, kyllä sä pärjäät!

iona said...

Kurja juttu, tuntuu että sulla on pidemmän aikaa ollut jo mieli maassa :(. Onhan niitä huonoja päiviä mutta se on ikävää jos alakuloisuus jää päälle. Jospa kesän tulo alkaisi piristämään, sitä paitsi, tilitä blogiin, kirjoittaminen on terapiaa (niinkuin ne käsityötkin)! Tsempitys!

Susanna said...

Iona, niin mulla vähän onkin ollut pitkään jo huono mieli (tämän lauseen sanajärjestys on vähän hukassa).. Mutta on tässä tietty ollut paljon hyviäkin päiviä, eikä päivät suinkaan aamusta iltaan ole kökköjä. Tänne nyt usein tulee tietty kirjoitettua just silloin kun eniten kaipaa tilityskanavaa. Ehkä pitäs useammin kirjoitella myös iloisista asioista :D

Nyt mä alan kyllä ompelemaan, vaikka muksut pistäs kämpän sileeksi.

thiire said...

Niin, kiitos siitä huiviohjeesta! Ei muuten ollut aiemmassa kommentissa tarkoitus olla besserwisser tms!

derea said...

Ihania :D Vähän sama kun on hauska löytää mummolasta lappuja joissa on pieni jalka ja siinä lukee vaikka Riikka 5vee, kun mummo aina piirsi niit et sai tehtyä sukkia :)

Mutta sähän päivität käytännössä jokapäivä! Miteeniin hiljaista? Jospa se ompelu piristäis :)

AnneM said...

no höh. Toivottavasti se menee ohi kunhan ulkona ilmat paranis, edes vähän. Eihän tollaseen räntäsateeseen viitsi lähteä lasten kanssa..