Wednesday, May 17, 2006

Hei hei saunasukat


Saunasukat
Syntyi: 02.04.2006
Kuoli: 17.05.2006

Taas yksi naula Novitan arkkuun. Tosin enpä ole niiltä muutenkaan hetkeen ostanut, mutten kyllä osta vastakaan. Ja juu juu, tiedän Wool ei ole sukkalanka jne, mutta että pari viikkoa käytössä, vain kotona, ja nyt jo puhki?

Toinen asia mikä on ärsyttävää: kun puikot kilisten neuloo ja neuloo ja saa sukan valmiiksi ja päättelee langat ja sitten huomaa, että mallikertoja (12krs) tuli tehtyä muuten yks liian vähän.. Purin hammasta mutta purin kavennukset ja tein uusiks. Siltä istumalta. Vähäks oon hyvä. Onpahan huomiselle jotain näytettävää :D

5 comments:

zeska said...

Hassua, mulla on olleet wool-sukat koko talven unisukkina, tosin en ole niitä joka päivä koko päivää kävellen käyttänyt, mutta ennen pesukertoja kiertänee vielä ulkosukkareissunkin kengissä... Mulla on teoria että villan laatu langassa on huonontunut viime vuosina.

Ajattele positiivisesti: tuollainen kantapää on melko helppo neuloa uusiksi!

Hirveän vaihtelevaa toi miten Novitan langat kestää, katselin just miehen sukkia pyykkinarulla, joissa on vain istuttu ja niissä on nyrkin kokoisia nyppyjä... ;)

Susanna said...

Niinpä niin, laatu vaihtelee...Jos reikä olisikin vain kantapäässä, mutta kun on kolme muutakin reikää, yksi aika isokin jo, mikä ei vaan oikein näy tuossa kuvassa. Tylsä juttu, nää oli niin kivat.

Mun pojan raitasukat nyppyynty jo ennen ku ehti edes ajatella niiden käyttöä sen enempää :D

Annika said...

Voi vee, meitsi on just tekemässä woolista sukkia...

Anonymous said...

Sulla on näköjään "hampaat" päkiän kohdalla, ihan niinkun mulla. Menee aina sukat puhki tosta samasta kohdasta. Eikun parsimaan?

Marsvin

Susanna said...

Marsvin, ei oo koskaan ennen menneet sukat puhki :D En mä ala näitä parsimaan, neljä reikää ja lisää tulossa. Samalla vaivalla teen uudet sukat. Tylsää.