Thursday, May 18, 2006

Springgrass socks

No niin, kaikkien kommellusten jälkeen nyt on vihdoin sukat valmiit. Tuli sitten kommelluksia kuvienkin kanssa, kauheella tohinalla sain ne ladattua hellon kautta niin kas blogger jotain temppuilee ja ei kuvat näy. Niin piti sitten elvyttää muistoista että miten käytetään Flickriä. Vitsit kun en muista kuin levee mun templaatti on (ei kannata tietenkään tarkistaa), toivotaan että nää kuvat nyt mahtuu sivulle. edit: no ei tietenkään mahtunut. Mutta parasta flickrin kuvissa onkin just se että niitä voi käsin säätää vaikka millin kerrallaan
Springgrass 004
Kärkikavennusten aikana on ihan pelkkää sileää, tähän malliin se sopiikin ihan kivasti.
Springgrass 001
Springgrass socks
ohje: Steph (linkki ohjeeseen tossa ylempänä)
puikot: 2,5mm
lanka: Hjertegarn 42g
Alussa oli 60s, mutta se tuntui sen verran löysähköltä, että tein jalkaosan niin että pohjassa oli 2s vähemmän. Malli on helppo, opin sen nopeasti vaikkakin kyttäsin koko ajan kaaviota silti :D

Aiemmin vilautetuista kukka-aplikaatiohousuista tuli täydelliset. Niistä puuttuu vielä lahkeiden kiristysnauhat, sitten näette kuvia. Ne on ihanat. Varmasti parasta mitä oon ikän ommellut, ja todellakin on vaivan arvoista kaikki se saumojen aukitikkailu ym. Vaikka meinasi kyllä usko loppua. No joo, mä jatkan siivoomista. Ja lapsille huutamista. Että ne taas jaksaakin. Huh. Näköjään ruoka-aikakin. Heip.

10 comments:

Kati E said...

Kivat sukat. :DD Kaksi sanaisuus jatkuu. ;D

Anonymous said...

Hienot on sukat. -Tuula

Sia said...

Hienot sukat. munkin pitäisi opetella se Flickr:n käyttö. Jotain kuvia sinne jo "työnsin", mutta siinäpä se toistaiseksi osaltani.

Susanna said...

Sia, mullakin on ollut tili varmaan vuoden jo, mutta aika vähän tulee käytettyä. Joskus se on aika hidas, mutta sinne olis kyllä kätevää väsätä jonkinlainen galleria valmiille töille.

TiinaV said...

Susanna, en ole saanut Ullan jäsenmaksua tälle vuodelle. Kai ne on jo lähetetty?

Taiska said...

Kivat sukat!

Susanna said...

Tiina, on ne lähetetty, ja miksi sulle ei ole, niin se asia on vähän auki :D

vikke* said...

Ihanat sukat ja hyvänväristä lankaa!!

Voi vinetto noiden saunasukkies lyhyttä elinikää :(

mursuliina said...

ompa kauniit! lanka on tosi erikoisen värinen hyvällä tavalla. näyttää vähän samalta, kuin täysinäisen uima-altaan pohja aurinkoisena päivänä, mutta tumma versio siitä. eh? mutta hyvät on.

AnneM said...

tulipas se paketti nopeasti perille sitten ;) joo, nauratti itseä kun katsoin postissa sitä kuorta, oli pakko pikaisesti lisätä se sinne taakse, kun en muistanut+ehtinyt kirjottaa edes mitään viestiä mukaan :o Hmmh, olipas oudosti taas kirjotettu. nimin äiti on vähän väsynyt (taas)..