Saturday, May 20, 2006

Iltapuuhaa

Mies lähti pelailemaan mun veljen kanssa, ja mulla on koko ilta aikaa tehdä ihan mitä lystään. Siis eroaa ihan kauheesti mun normaali-illoista :D Mutta on se aina eri asia olla oikeesti yksin. Ja vaikka se tavallaan on ihan peestä, tavallaan se on myös tosi kivaa. Paitti että joudun laittamaan muksut taas yksin nukkumaan. Mutta koska Melinda heräsi aamulla vasta kymmeneltä, ja päivä meni muutenkin miten sattuu, en enää ala häntä laittamaan päiväunille, valvokoot. Ainakin yksi varma nukahtaja :D

Mies toi duunista vähän viihdykettä. Rumble Roses on poikien illanviettokamu (no on niillä onneks muitakin pelejä), Tyttö sinä olet tähti ja Kaikenkarvaiset kaverit tmv on mulle. Luulen, että mä viihtyisin painityttöjen parissa paremmin ku pojat ;)

Pyysin FC Venusta, mutta se ei ollut vielä tullut. Jessus että on vaikea keksiä yhtäkkiä, että mitä haluais katsoa. Varsinkin kun kriteerit on, että leffan pitää olla sellainen mitä me molemmat ei haluta nähdä, se ei saa olla pelottava, mutta se ei saisi olla myöskään tylsä. Sitten pyysin Pelinaisten dvd-kittiä, mutta hell, ei löytynyt. Miksköhän lie :D Olisin halunnut katsoa Aliasta, en ole nähnyt ekaa kautta ollenkaan koska silloin en vielä ollut rakastunut Jennifer Garneriin. Mutta mulla pitäs olla Uzi vieressä että uskaltaisin niitä yksin tiirailla. Yksi jakso ehkä vielä menisi..

No enivei, Kaikenkarvaiset leffassa on Uma Thurman, joten on aika lailla se ja sama mitä muuta siinä leffassa tapahtuu. Ja Tähtityttö on varmasti jees, tai ainakin joka tapauksessa haluan sen nähdä. Ja sitten tulis vielä Frida Kahlon elämäkertaleffa, ja Euroviisut. Ainakin on katseltavaa.

Mitäs muuta tekis, tässä suunnitelma:

- Melindan pipo, puuttuu vain ehkä sentin verran ja kavennukset.
- pikkuhuivi Roosan mallilla. Tämän ohjeen aion kesyttää, piru vie.
- One skein wonder, puolet puuttuu. Tämä onkin oikeestaan ainoa mitä voi katsoa samalla ku leffaa. Muita voi tehdä euroviisujen päristessä ja mainoskatkoilla (dvd:ssäkin on pause :D) Jos tosiaan innostun katsomaan leffoja yöt läpeensä, pitäs kehitellä jotain aivotonta neulontaa.


Jos leffat ei nappaa, tämä on yhä vaiheessa. Mä en ole koskaan ollut niin kauhee Mötley fani, koska olen aina syvästi rakastanut Hanoi Rocksia. Ja ajatuskulkuhan on tällainen: Mötleyn laulaja ajaa kolarin kännissä -> kyydissä ollut Hanoin rumpali kuolee -> Hanoi hajoaa (mitä se missään tapauksessa muuten ei olisi tehnyt). Summa summarum: Mötley Crüe on paska bändi. Mutta kyllä mä silti vähän olen niistä tykänny ;) . Järkyttävää on tajuta, että ne pojat piikittivät jo ennen koko bändiä, jotenkin sitä aina ajattelee että julkisuus tuo tullessaan noita varjopuolia ja ongelmakäyttäytymistä. Mielenkiintoista on, miten siitä bändistä ikinä tuli niin suuri, kun olivat niin sekopäitä. Täytyy olla onnellinen ettei tätä kirjaa ollut kun olin 15...

Jaahas voihan p netti meni nurin. Jo toisen kerran tänään, jo neljännen kerran tässä kuussa. Kunhan mä saan sen perhanan vikailmoitusihmisen kiinni, oikein kieriskelen onnesta kun pääsen sanomaan että suksi kuule kuuseen liittymäs kanssa, meille on jo tulossa uusi.

Katsellaan sitten huomenna mitä sain aikaan. Vai sainko mitään. Varmasti oon niin puhki kun saan kakarat sammumaan, että käperryn sohvalle lukemaan ja simahdan siihen :S Ai niin, oheistuotteina illanviettoon mulla on sipsejä ja pepsi max cappucinoa. Öllöttää jo valmiiksi, mutta joskus on ihan terveellistä unohtaa kaikki laihdutusasiat.

No lätistään nyt sitten kun ei saa postattuakaan. Mun pitäs myös saada leikattua vähän kankaita tänään, ainakin Jocsulle pellavahousut ja Melindalle takki. Takin kaavoistakin on vielä huppu piirtämätt, ku leivinpaperi loppui. Mistä tulikin mieleen, tiesittekö, että luonnonsäästäjä Serlan leivinpaperi on ainoa valkaistu leivinpaperi? Ainakin meidän marketissa. Mun mielestä mielenkiintoista... Mutta valkaisematon ei muuten sovellu kaavanpiirtoon yhtään niin hyvin, se on kovaa ja liukasta. Mä olen miettinyt, että pitäsköhän mun jo ostaa ihan oikeaa kaavapaperia, kun sitä meneekin jo aika paljon.

Voi himpura että mulla sitten menee nyt justiinsa hermo tähän nettiin. Vikailmoitusnumerossa on vastaaja, paljon se mua lohduttaa että maanantaina joku selvittää asiaa. Prkl. No, menen sitten siivoomaan, se homma ei onneks tekemällä lopu. Arrivederci.

***no niiin, hain noin kolmekymmentä kertaa uuden ip:n niin sitten alkoi pelittämään. yeah.

11 comments:

derea said...

Mä en kestä tätä sun tyyliä, kun julkaiset eka kuvat ja sitten täytyy vielä odottaa tekstejä :D

Susanna said...

Mutta mä en voi sille mitään!! Mä julkaisen kuvat hellolla, millä taas ei voi kirjoittaa kun se ei hyväksy ääkkösiä. Kun tulen editoimaan postia, niin jostain syystä kuvat näkyy samaan aikaan teille. Se on tyhmää, mutta ei voi mitään. Bloggerin oma kuvanpostaussysteemi taas on ihan paska, kuvat menee miten sattuu ja mulla menee aina hermo sen kanssa. :D

Nyt oli vähän pitkä pätkä tekstin ilmestymisen välissä, kun meni netti poikki.

miu said...

Helou! Mä käytän kaavapaperina voipaperia, eli siis pergamiinia. Samanlevyistä kuin leivinpaperi, valkeaa ja julmetun isossa rullassa, extrabonuksena HALPAA. Ja jos kerta lastenvaatteita suurimmaksi osaksi ompelet, niin leveyshän riittää ihan hyvin.

Sahrami said...

Miun kanssa samoilla linjoilla, pergamiinirullia minäkin käytän kaavojen piirtoon. Ja mun mielestäni se on parempaa kuin leivinpaperi, siinä pysyy teippi ja kirjoitus paremmin.

Susanna said...

Täytyypä sitten kokeilla voipaperia! Mä viimeksi sitä katselin, mutta kun en ollut aikoihin käyttänyt, niin en ollut ihan varma miten toimis. Varsinaisessa kaavapaperirullassa mua ärsyttää just se leveys, sitähän on sitten kauheen vaikea käyttää pienellä pöydällä. Tai kai kaikki on tottumuksesta kiinni.

Ihan itsessä vaan teilattiin niin leivinpaperin käyttö, että pani miettimään, josko se kaavapaperi on jotain jumaltuotetta :D

laplero said...

Minäkin käytän pergamiinia ja sen leveys on riittänyt ihan hyvin myös omiin vaatteisiin, mitä nyt joskus vähän liian kapeaa, mutta teipillä ja toisella suikaleella korvaa nopsaan puuttuvan kohdan. Pergamiinia saa isoissa rullissa joissa ei ole semmoista sisärullaa ollenkaan sisällä!

KirsiÄr said...

Varsinainen kaavapaperi on oikea bitch säilytettäväksi; aina kumollaan jossain tai tursuamassa pois rullalta. Ja kaavoja piirrellessäkin saa aikaan aikamoista tuhoa jos ei ole varovainen. Tulee helposti huidottua lamppuja, vaaseja, kukkaruukkuja ja muuta. Mihinhän oikeaa voipaperia käytetään (muuhun kuin kaavanpiirtelyyn)? Meillä oikeastaan vain kalansuolaukseen.

Hauskaa iltaa, tyrmää möröt!

Pauliina said...

Onko tuo Mötley -kirja lukemisen arvoinen? Mä kyllä fanitin enemmän Mötleyta kuin Hanoita, että jos vaikka ihan nostalgisoinnin kannalta lukisi...
Täytyypä munkin kokeilla voipaperia, ison kaavapaperirullan käsittely käy tosiaan hermoille!

Susanna said...

Pauliina, on se mun mielestä lukemisen arvoinen, ei välttämättä ostamisen. Tai sanotaanko että yli 20e en maksaisi :D Kirja on ihan kivasti kirjoitettu niin että jokaiselle jäsenelle on omat luvut, ja samoistakin tapahtumista kerrotaan yleensä pari erilaista versiota :) Kerron vaikka myöhemmin lisää, kunhan saan luettua loppuun.

Kirsi, leffoissa aina eväät pakataan voipaperiin :D

Carita said...

Mäkin käytän Helloa kuvien julkaisemiseen. Kun kuvat on laitettu, menen blogiini ja tallennan kuvat sisältävän postauksen draftina. Seuraavaksi kirjoitan tekstin ja julkaisen sitten kaikki kerralla.

Susanna said...

Carita, toi olisikin hyvä veto, kiitos vinkistä! Yleensä saa kirjoitettua sen verran nopeasti ettei se haittaa. Mutta aina joskus joku ehtii just sinä aikana tulla kylään :D