Friday, May 12, 2006

Äitienpäivä lähestyy

Mikään kiirehän tässä ei vielä ole, ennen sunnuntaitahan ehtii tehdä vielä vaikka mitä. Ainakin toivottavasti. Eilen sain vihdoin aloitettua Springgrass-sukat Hjertegarnista. Jostain kumman syystä olen viime aikoina tehnyt tai halunnut tehdä useita juttuja, mihin sopisi paremmin vihreä lanka. Eilen lankahyllyllä vihreä Tennessee ja vihreät nallet ja woolit huutelivat perään, mutta en sortunut. Olen parantunut. No more Novita. Siis ainakaan mitään turhaa hamstrausta.

Mallikuviosta nyt ei saa tästä mitään selkoa, mutta nätti siitä tulee. Onneksi mummille ei tarvi tehdä mitään, valikoin vaan jotain kivaa lankaa kaapista niin hän on onnellinen.

4 comments:

Kati E said...

Kivalta näyttää. :DD

Tuulia said...

kivan näköiset!

Santra said...

Kaunista jälkeä! Nätti "rosoinen" lanka, siitä vois vaikka sukat... Hjertegarn? Uusien lankojen/lankamerkkien haku on aikamoista salapoliisityötä et Novitalla säästää hermojaan.

Kiitos muuten paperimassatyön esittelystä!
Koko kevään oon suunnitellu et pitäis tehdä paperia ja paperimassa-askarteluja... mut jos nyt tulis tehtyä kun oikein havainnollistit ettei se oo mikään maailmaa suurempi urakka.s

Susanna said...

Santra, mun mielestä taas säästää hermoja sillä et tekee muusta ku novitasta :D Hjertegarn on aivan ihanaisen pehmeää ja hyvä sukkalanka.