Monday, May 15, 2006

Lipsahdus

Näin kaunis kukka kukki etupihallamme äitienpäivän aamuna. Se on tulppaani, tosin minen oo kyllä koskaan nähnyt tällaista tulppaania :D

Otsikkoon viitaten, on tapahtunut pientä lipsumista aikaisemmista päätöksistä. Keskeneräisten pino vaan kasvaa.


1. äitin äitienpäiväsukka. Kohta valmis
2. reilusti yli vuoden WIP-listalla pyörinyt Mystery Shawl. Kyllä se vielä valmistuu. Sen teko vaan on niin tylsää kun en yhtään pysty keskittymään mihinkään muuhun samaan aikaan.
3. One skein wonder. Tämänkin tekis illassa, mutku.
4. Kesä tuli ja Melindan neuleen viimeistely ei enää inspannu. Tänään sille olis ollut käyttöä...
5. Jocsun toinen kämmekäs valmistui parissa tunnissa, toista odotellaan yhä.
6. Melindan alpakkapipo edelleen vaiheessa. Tällekin olisi ollut tänään käyttöä.
Voi himpula! Onneksi noi on kaikki tollasia nopeita töitä.


Mummille etsin kaapin kätköistä villasilkkiä ja Onlinen sukkalankaa. Onlinea olen hautonut kohta toista vuotta, ja vaikka se on ihanaa, ei se vieläkään ole ihan kärkipäässä mun sukantekolistalla. Seuraavaksi tahdon yksivärisiä sukkia kiitos. Mummi tuli onnelliseks.


Lapset oli askarrelleet mulle ihanan kortin :D

---
Tänään kävimme vihdoin vaihtamassa kalliit luottomme edulliseen. Kyllä on pankeilla kova hinku tunkea ihmisille kauheita velkoja! "Oletko varma että tämä summa riittää? Entä jos otatte muutaman satasen enemmän, vaikka lomarahaa? Te kyllä saisitte jopa 1500e enemmänkin tätä lainaa." Kauheen kiva että saatais, mutta kukas ne kuukausierät maksais :D Onneksi on selkärankaa. Sekin on kummallista, että mitenkään ei kontrolloida, että maksetaanko me oikeasti ne vanhat velat pois, nyt voitais tästä hypätä lentsikkaan ja murehtia tuplavelkoja sitten myöhemmin. Tosin tottakai ihmisen pitää itse huolehtia tällaisista asioista, mutta kun kerran on tällainen isoveli valvoo -systeemi, niin on siinä kyllä aukkoja. Eniveis, olemme taas askeleen lähempänä asuntovelallisen elämää :D

6 comments:

derea said...

Sä kun tykkäät listoista, niin listaa noi vaikka siihen järjestykseen, että mitkä haluut saada ekana valmiiks ja alat siinä järjestyksessä työstään niitä aina vaik 6 kerrosta päivässä :) Tai tuo ne mulle, musta viimeistely on kivaa ;)

laurakoo said...

Ihana kortti ja kaunis tulppaani. Soitin muuten viime viikolla pankkiin kyselläkseni paljon mulla on opintolainaa jälellä, saan viimeisen erän maksettuu tänä kesänä, jesh!

Derea, toi tunnustus oli aika paha. Saanko mä lähettää kaikki viimeistelemättömät hommani sulle? :)

Sahrami said...

Ton tulppaanin terälehdet on tosi kauniit, kuin linnunsulat...

Mulla on tytölle kevätsetti kudottuna, mutta käyttöön sitä ei voi ottaa, ennenkuin on päätellyt langat... Menisikö siinä peräti vartti?

Meilläpä eletään ekaa kuukautta asuntovelattoman elämää! Nyt meidän talomme on meidän ikiOMA!

Ninni said...

Anna mennä! Neulo ne valmiiksi ja tee se rajusti, beibe! ;D

Soile said...

Vai että tuputtivat lisää lainaa. Meillä oli asunnonostossa aina pankin oma saattaja mukana viemässä shekkiä toisesta pankista toiseen, ettei vaan karata kesken kaiken rahojen kanssa. Ja sitä shekkiä ei muuten edes annettu omaan käpälään! Ja tämä on siis tapahtunut tällä vuosituhannella ;)

Anne said...

Minä motivoin itseni tekemään vastenmieliset keskeneräiset valmiiksi siten, että kun mielessä on joku ihana uusi idea, päätän, etten saa aloittaa sitä ennen kuin vanhat on tehty alta pois. Saa kätösiin kummasti vipinää ;) Tsemppiä, koitahan puristaa!