Tuesday, May 16, 2006

Tjaah

No nyt Salomonin ongelmat on ratkaistu, vaikka kuvasta ei sitä ehkä uskoisi.

Tulipahan todettua että silmukoiden tosiaan pitäs olla kaikkien samankokoisia, eikä kannata kesken kerrosta harjoitella, että tulisko isommalla/pienemmällä paremman näköistä. Kokeilut jatkukoon, kyllä tämä tästä.


Aamusella myös ompelin, opettelin lisää aplikaatiojuttuja. Kuvan kukka on Melindan housujen takamuksessa, eikä sitä ole vielä siistitty kun mulla ei ole sopivanlaisia saksia. Kirjova ompelukone olisi niiiiin hyvä juttu. Mutta eiköhän se niin ole, että jostain on aloitettava.

Jos jollakulla olis myytävänä Ottobre-lehtiä, niin laita viestiä! 02/04 eteenpäin mulla on ne, mutta sitä aikaisempia puuttuu vielä paljon!

7 comments:

AnneM said...

haluan lähettää sinulle kiitokseksi hippystä ja santorinista jotain. Kumpi miellyttää enemmän, se merinoa oleva v.punainen lanka vai 100% villaa oleva Liisu? Tai hapsulanka?

Susanna said...

Anne, laitan sulle @ :D

Vilma said...

Meikäläisen yritelmiin verrattuna noi sun eri kokoisilla koukuilla tehdyt solmut on ihan täydellisiä! :D Mun salomonin solmut näyttää aina vaan tosi epäasaisilta, vaikka kuinka yritän tehä samankokoisia lenkkejä. :/

Eli ehkä luovutan suosiolla ainakin toistaiseks, ja totean, ettei musta ole salomoniksi, vaikka kaikki muut niitä tuntuukin nyt tekevän. ;)

Susanna said...

Vilma, kiitos :D Mä luulen että se lenkki kannattaa pitää verrattain pienenä aluksi, niin tulee siistimpää. Kiva niitä on värkätä, mutta saa nyt nähdä saanko minäkään mitään kummoista aikaiseksi :D

KirsiÄr said...

Minä olen nähnyt livenä, kuinka Da Salmoninsolmutar Anne operoi. En ole edes uskaltanut yrittää. Eihän noista voi saada samankokoisia.

Kati E said...

Jaa, mä en sitten kyllä edes yritä kun se on noin vaikeeta. :SS Kukahan mulle virkkaisi tollasen huivin!???? :SS

Susanna said...

Kirsi, mä kävin taas kattelemassa sieltä Annen blogista niitä kuvia, ja kyllä alkoi usko loppumaan, en mä ikän tuu aikaansaamaan sellaisia :D

Kati, jouluun ei ole ku...ööö...7kk? :D