Wednesday, May 03, 2006

Ärsyttää

Oikeesti jos haluaa ärsyyntyä oikein kunnolla, kannattaa uppoutua huuto.nettiin. "Marimekon Unikkokassi", "Marimekon upeat Unikkomekot", "Marimekon Unikko-lierihattu" (erikseen vielä mainitaan että modistin ompelema). Seittemän vuotta vanhoja vaunuja myydään sanoilla "tosi hyvässä kunnossa", "näistä ihanat vaunut vauvalle", "renkaat kaipaa pientä huoltoa" (krhm, tiesittekö että uudet vaunurenkaat maksaa satasen?!).

Ääh ja blääh. Eikö nuo kaikki pikku keittiöissään marimekkoklooneja väkertävät naiset tajua, että tekevät vain itselleen hallaa noilla epämääräisillä mainoslauseillaan. Jos myy uutta tavaraa, itse tehtyä tai toisen tekemää, sen voi rehdisti kertoa, ja turhat selittelyt sikseen. Ketä kiinnostaa, että viet huutoja postiin vain tiistaisin ja torstaisin, mutta ainoastaan jos huuto on päättynyt ennen klo 10 ja sillä varauksella että pikku-Jaakko-mamman-mussu ei ole kipeä. Eräässäkin ilmoituksessa luki että tuotteiden värit ovat sininen, punainen ja musta, mutta jos haluat niin muitakin värejä saa, mutta niistä pitää sitten erikseen sopia ja hinta voi nousta jne. Voi elämä!

Joo tämä oli tällainen tämän päivän vuodatus. Ittessä on vikoja niin paljon että on pakko välillä haukkua muita ettei ala vituttamaan tämä oma epätäydellisyys. Nyt meen patiolle neulomaan tumppua.

Tietääkös joku onko Novitan tehtaanmyymälässä Samosta halvalla? Tai onko ylipäänsä jossain samosta halvalla? Että harmittaa kun missasin anttilan eurolla korit..

8 comments:

TiinaV said...

Mitä! :o Anttilassako ollut eurolla lankaa! Voi Plääh! :(

mippe said...

Mäkin oon missannut ja kaipaisin Samosta halvalla kanssa :/

Susanna said...

Joo kuulemma on ollut ja prismassa myös :/ Novitaklubin kaupassa on samosta jotain värejä 1,50 ja jotain 2,20 ja uudet sävyt sitten vielä enemmän. Lähitarjoustalossa oli 2,90 kaikki ikivanhatkin värit, ja mun mielestä se on kyllä liikaa vanhoista sävyistä. Ja päällimmäinen syy tietty se että kun villatakillisen tarttis niin halvalla pitäs päästä :D

AnneM said...

mitä anttilan euron koreja *argh*. Prismassa oli silloin niitä muutamaa tylsää väriä... Mä en koskaan löydä mitään, tosin en missään liikukaan enää nykyään.

Helminalle said...

Meilläpäin oli jossain vaiheessa Vapaa Valinnassa 1,50 kerä. Värivalikoima kylläkin heikonlainen. Ensin oli lilaa, sit ei ollut mitään, viimeksi taisin nähdä sitä turkoosi?kirjavaa ja munhan oli pakko ostaa ne pois ennen kuin joku muu vie ne.
Mitä värejä ja paljonko kaipailisit, jos ens kerralla vilkaisen, vieläkö sieltä mitä löytyy?

Helminalle said...

Niin, siis toivottavasti löydät niitä samoksia jostain vähän lähempää edullisesti.
Ei paljon auta tarjouserät, jos niitä alkaa postitella ympäriinsä (hyvä minä :D). Mutta Vapaavalinnoissa kuiteskin löytyy tuohon 1,50 hintaan jotain..

Kirsi said...

Kannelmäen Prismassa oli viime lauantaina farkunsinistä, khakivihreää, vaaleanvihreää ja muutama kerä beigeä Samosta 1e. Aika vähissä oli muut värit paitsi farkku.

Sitten siellä oli jotain Jasmin-lankaa, Novitan myös, 2,50e. Puuvillasekoite näytti sekin olevan.

Susanna L-A said...

Tänään kävin Novitalla ja siellä Samos oli 2,20, samos Lollipop 1,50.
Täällä kuvaa mun saaliista:
http://tinttara.vuodatus.net