Thursday, June 01, 2006

Höpö höpötystä

En tiä miks mut innostuin vihdoin latailemaan kännykän muistista kuvia koneelle. Ei ole ennen tullut harjoiteltua. Aika hyvälaatuisia, ainakin jos on hyvässä valossa otettu. Yks kuva ollaan kokeeksi kehitettykin, vaikka Ifin kone väittikin että se ei ole tarpeeksi laatuinen. Mutta hyvä kuva siitä tuli. No katsellaas.

Neiti pikku Myy sammui tänään keittiön pöydän alle. Oikeesti, kesken lauseen. Sanoin vielä sille, että älä nyt nukahda, ja jotain neiti vielä yritti mumista mutta uni vei voiton. Suloista.


Lasten aurinkolasithan saapuivat jo joku aika sitten, taisi siitä olla puhetta.

Miss pillimehu.


Muutama viikko sitten harjoittelin sapluunamaalausta pitkästä, pitkästä aikaa. Tällainen kuvio tulee Jocsun takin selkään. Muistilapulle: käytä viivotinta kun teet sapluunaa. Tämä siis oli koevedos, tänään sain jopa hankittua kontaktimuovia sapluunan tekoon, olettaisin että sen kanssa on helpompaa kuin piirtoheitinkalvojen kera.


Lopuksi vielä kuva mummin (mun mummin) tekemästä paidasta. Melkoisen tasaisen oloista pintaa..

Nyt: Jocsun paita, BO, Tehis, pullo koffia ja niin edelleen. Kaavoja pitäs piirtää ja kangasta leikata. Anyone?

***edit, typoja. Ja niinhän siinä taas kävi, että paita eteni kaksi kerrosta, sukka eteneni kantapään verran, ja sitten heräsi tyttö ja kirkui ja kiljui ja hermot meni. Minen jaksa. *ttu.

4 comments:

Jenni said...

Tuo tänne. Mä voin piirtää kaavat. Tosin ehkä saksien käyttö tässä henkisessä tilassa ei ole paras vaihtoehto; paska päivä sai tänään ihan uuden merkityksen. Ai että se on ihanaa olla työpaikassa missä esimiesnainen on täys perse ja teki tänään elämänsä mokan kun päästi pari sammakkoa suustaan :) Tuli ensimäistä kertaa elämässä asiaa työsuojeluvaltuutetulle.

Sori tämä purkautuminen. Omassa blogissa ei vielä voi kun jotkut työkaverit seuraa sitä...
P.s. Jos tarjoat, niin virtuaalibisse vois maistua ;)

iona said...

Minä teen sabluunat paksulle paperille, siihen voi ensin printata kuvan tulostimella. Sitten vaan mattoveitsellä menemään - tosin näitä ei toki voi käyttää kuin kerran. Joka tapauksessa, paperinen luisteleekin kankaalla vähemmän.

Kokeile vapaata konekirjontaa kuvion reunoihin, saa pienet epätarkkuudet piiloon jos silmä niissä sairastaa - näin syntyi se liskopaitakin!

Riikka said...

Suloisia lapsia.
Viimeksi kummipojan (2-v) luona vieraillessa tämä söi jäätelöä viimeiseen asti, sitten pyysi äitinsä syliin ja nukahti saman tien. Jäätelökin jäi kesken, joten tartti olla tooosi väsy. On se hyvä että joillakin on tuollaiset nukahtamiskyvyt, ei vaan mulla

nimimerkillä: pyöri tunti sängyssä ja huomaa ettei uni ole tullut vieläkään...

Susanna said...

Jenni, täällä saa avautua :D Voin mä tarjota vaikka ihan IRL bissen, jos saatais aikataulut yksiin?

Iona,mä aina pahvin kanssa onnistun jotenkin saamaan sitä väriä myös sabluunan alle. Tosin en ole kokeillut nyt tämän uuden kärsivällisyyden kanssa... Kalvo toimi kivasti, liimasin sen teipillä kankaaseen.