Thursday, June 01, 2006

Eka kerta - Visan tarina

Visalla oli tehny mieli jo niin kauan että ihan silmissä suhisi. Mitä kaikkea ihanaa sitä voisikaan tehdä, kun vaan sais! Mutta Visan emäntä oli sitä sorttia joka antaa ymmärtää muttei ymmärrä antaa. Tiedättehän tapauksen, jahkaa ja jahkaa, välillä ollaan jo menossa mutta sitten viime hetkellä otetaan takapakkia. Visa parka.

Visa alkoi jo nähdä uniakin, ja kaikki ihanat ajatukset olivat siellä suloisessa sekamelskassa. Visa päätti että nyt on jotain tapahduttava, tai saa emäntä siirtyä käyttämään jonkun toisen palveluksia.

Minä en kyllä ala olemaan mikään hätävara, Visa ajatteli.

Seuraavan kerran kun emäntä taas paineli nappuloita, Visa maanitteli ja maanitteli että eikös jo. Emäntä kääntyi kaverinkin puoleen että pitäskö nyt oikeesti. Sitten lykästi! Kaveri ei heti vastannutkaan emännän viestiin ja tämäpä sisuuntui, että kyllä minä nyt itsekin osaan päättää olenko jo valmis. Se oli menoa sitten.

Visa oli jo niin pitkään ajatellut mitä tekisi, että siinä ei paljoa esileikille sijaa jäänyt. Parin painalluksen jälkeen homma olikin jo hoidettu! Näin helppoahan se oli, Visa ajatteli. Emäntä oli vähän pää pyörällä vielä, mitä tulikaan tehtyä. Visa oli kuitenkin tyytyväinen, ja innokkaasti yritti saada emännän mukaan kanssaan Amazoonille, mutta emäntää ei enää huvittanut.

Perheenlisäystä (lue: postipoikaa) odotellessa...

7 comments:

mursuliina said...

olipas hauska tarina :D toivottavasti visa ja emäntä ovat yhtä iloisia uusien perheenjäsenten saapuessa ja päättävät jatkaa yhteisiä hetkiään toistekin.

KirsiÄr said...

No mutt aAmazonilla olisi kyllä paljon nähtävää. Menkää ihmeessä! Odotatteko tyttöä vai poikaa?

Stricker said...

Olipas hauska tarina Visan elämästä :-)!
Minä vierailin eilen jpoa sekä jenkkiläisessä että täkäläisessä Amazonissa ja tein tilauksen jopa viimeistä painallusta vaille valmiiksi, kun mieli teki niin kamalasti Hourglassia, mutta sitten loppumetreillä painoin Delete-namiskuukkelia ja sinne meni Hourglass kavereineen, kun totesin, että kyllä tulee kallis villapaita :-).

Susanna said...

Visa ja emäntä odottavat uusia perheenjäseniä oikein innoissaan, ja varmasti tämä oli alku varsinaiselle suurperheelle. Ja kävimme itseasiassa täyttämässä koria jenkkien, enklannin ja saksan amazooneilla sekä play.comissa, mutta tulimme järkiimme.

Sini said...

Voi, voi, tuo ensimmäinen ulkomaan Visa-tilaus on kyllä vähän kuin aukaisisi Pandoran lippaan... Ainakin jos olet yhtään minunsorttiseni. Minun Visani, joka oli vielä viime vuonna nettitilausneitsyt, on kerännyt turhankin rutkasti kokemusta tässä kevään aikana ;)

laurakoo said...

Voi Visaa, kun heti eka kerran jälkeen jo odottaa perheenlisäystä. Onnea perhetapahtumalle kuitennii, onnellisiahan nuo aina tuppaavat loppu viimein olemaan :)

Kati E said...

*tirsktyrsk*