Monday, June 12, 2006

Huh hellettä!

Tänään on ollut aivan ihana päivä! Lämmintä ja mukavaa, ja olen ehtinyt ommellakin.

Kukkamekko Ottobren kaavalla. Kankaan sain kun purin yhden mun vanhan mekon mihin en ole aikoihin mahtunut. Sitä ennen mekko oli mun mutsilla, eli todellista hyötykäyttöä :D. Kangas on 100% viskoosia ja mukavan vilpoinen ja pehmeä.


Takana on ympyrän muotoinen halkio. Ostin 2 metriä punaista kanttinauhaa ja ajattelin että jää varastoonkin, mutta pöh, yli jäi alle 10cm!!


Neidin kesähattu. Ei tullut ihan sellainen kuin kuvittelin, mutta kun tätä tovin katselin se alkoikin jo miellyttää silmää. Kukka on mun viimekesäisestä hatusta.


Miss söin-just-lettua


Huomenna puistoilemaan. Nyt lapset nukkumaan ja sitten Pimp my ride (maailman parasta viihdettä).

12 comments:

KirsiÄr said...

Ou, Exzibit on ihana. Mä aina uhkaan ilmottavani meidän Hans-Erikin (automme siis) tohon. Kivaa tuotantoa taas ompeukoneelta. Olet guru.

Riikka said...

Hienoja tuotoksia ja suloinen pieni neitonen. Oisin mäkin iloinen jos oisin just lettuja saanut =) ja pöh, heti alkoi tekee mieli...

Susanna said...

Kirsi, niin on! Mä saan kiksejä kun yritän sanoa sen nimeä oikein :D Hans-Erik??? *reps*

Lea said...

Ihana mekko!

vikke* said...

Huoh, sä jaksat ommella hikiselläkin säällä :D

En nyt muista miten täällä blogissa oli nuo meemit (olix yöks...) mutta sinua lainasin omaani ja täten haasteen voit lukea miun blogistain :)...vieo hymy!

mari said...

Hei minä olen tehnyt tuon samaisen mekon kaksi vuotta sitten (vai oliko se vuosi sitten)! Muistaakseni oli tosi kiva, mutta pyöreätä takahalkiota sai kyllä ommella aika tarkkana. Hyvin on onnistunut!

Kati E said...

Ihana mekko. :D

Anonymous said...

Minullakin on ollut tuo mekko! Siis se, mistä tuo kangas on purettu. Taitaa olla vielä tallessa ja juu, ei taida koko XS mahtua enää kun reiden ympärille :(

Anu said...

Ihana mekko ja ihana neiti! Melinda muuten näyttää jotenkin hujahtaneen paljon isommaksi tytöksi kuin vielä jokunen viikko sitten?

Susanna said...

Anu, joo, on hän kasvanut. Uskoisin että pituutta on tullut monta senttiä, ja vähän on pömpsis-masu pienentynyt :D . Tein koon isomman teepaidan eilen, ja se on just sopiva, vaik olin aatellut että olis "kasvuvaraa"..

villaa ylle said...

Ihana mekko ja kangas näyttää tutulta. Näin Rogue blogissa että aiot neuloa sen Rowanspun Aran langasta nr 3,5 mm puikoilla. Oletko pessyt/kastanut kunnolla mallitilkun? Rowan spu dk lanka ainakin turpoaa ja pehmenee jonkun verran. Tai sitten neulot tosi köysää;) Monica "virallinen Rogue valvoja"

Susanna said...

Monica, en oo pessy :D Ja muutenkin mun pitää vielä tehdä toinen tilkku kun tein sen edellisen vähän kiireessä. Mun käsiala on kyllä aika tiukka. Täytyy kahtoa miten nyt sitten päädyn sen tekemään. Nyt en saa hetkeen neuloa mitään kun on käsi kipeä :/