Sunday, June 11, 2006

Sunnuntain ratoksi

Huomenna on helle. Mun mielestä on kyllä tänäänkin, ei ole paljoa pilviä näkynyt. On kyllä vähän peestä rasvata kolme ihmistä päästä varpaisiin joka kerta kun on menossa ulos. Erityisen tylsää, koska aurinkorasvat maksaa aivan älyttömästi. Mutta siis asiaan. Eilen iski tajuntaan, että jos nyt oikeesti tulee sikakuuma niin mitä hittoa sitä päälle pistää, noin niinku lapsille.

Sain sit jonku ihme puuskan, ja sen sijaan että olisin tuijotellut leffoja mitä J mulle toi, join olutta ja leikkelin kankaita sekä piirtelin kaavoja. Tässä ensimmäinen otos, minkä väsäsin aamulla ennenko mentiin ulos.


Paita on tavallista teepaitakangasta, eikä jousta niin paljoa mitä pitäs jotta sais rullapäärmereunuksista tosi kippurat. Mutta ihan hyvä tuli. Ostoslistalle pitäs laittaa resorikankaita, nyt en jaksanut leikellä kauluskaitaletta mistään toisesta kankaasta, vaan laitoin mitä laatikossa oli valmiina. No beige sopii ihan ok. Täytys ostaa myös kapeampi vinonauhankääntäjä, kesävaatteisiin tuo on vähän leveää tuo kaitale.


Kukkaidea tuli kuin salama taivaalta, ja otin ekan kukkakuvan mitä google tarjosi. Kaapista löytyi vähän punaista painoväriä, ja sitä sitten sudin sillä välin ku lapset levitti kissan raksuja ympäri alakertaa (kun kissa ei kuulemma suostunut tulla keittiöön syömään...miksköhän ei ...). Annoin kuivua sen aikaa että sain lapset puettua, kokeilin että kai se on kuiva suunnilleen, silitin nopeasti ja painuttiin pihalle. Pihalla sitten hoidin kirjailut pikkuhiljaa siinä juorutessa.

Tosiaan tänään ei paljoa ole sisällä oltu, mutta enää ei kyllä mennä, muuten mulla sammuu lapset seisaalleen. Molemmat on ihan tööt.

Nyt täytyy jatkaa ompeluksia, kun on hyvä draivi. Neuleet ei ole pahemmin edistyneet, mutta jos sais jotain tänään vielä tehtyä.

6 comments:

Tellu said...

Kaunis paita! Samaten paidan kukkaset. ekassa kuvassa näyttää ihan kuin kukat olis vähän kohollaan. sulta syntyy aina niin ihania vaatteita lapsille. mä oon jo montta viikkoa väkertänyt kuopukselle pellava housuja. reisitaskuihin loppu taidot ja soveltamis kyky. ;-) varmaan jätän pois koko reisitaskus, tuskin 1,5v niitä kaipailee.

Susanna said...

Kiitos! Ei ne oo kohollaan, ihan tavallisella värillä painettu ja muliinilangalla kirjottu reunat.

Ne pellavahousut on aika haastavat ainakin ohjeensa puolesta, kun on jos jonkinmoista tikkiä ja saumaa :D Kyllä sä ne kasaan saat!

Anu said...

Kyllä näyttää hienolta! Jotenkin aina sykähdyttää, kun lastenvaatteissa on muutakin "koristusta" kuin hirviöitä tai sit imeliä hörsötyksiä, joita kaupat usein tarjoaa...

Sia said...

Ihania kukkasia!

Hanna said...

Ompas upea paita, eikä toista samanlaista kävele vastaan :) Kiva nähdä toisten ompelemia vaatteita, sitä innostuu itsekin enemmän. Mä leikkelin eilen kankaita ja nyt odottaa shortsit, farkut ja t-paita ompelua.

k2o said...

Ihana paita! Määkin haluun tommosen :)