Friday, June 09, 2006

Topsypussukka


Sain virkatun pikkupussin valmiiksi. En jaksanut olla kovin aktiivinen sen kanssa, kahvin tippuessa aina vähän tökin sitä ohutta ohuemmalla koukulla. Siitä oli tarkoitus tulla pankkikortin ja huulipunan vetoinen pieni kesäpussi, ajattelin että teen siihen jonkinlaisen lenksun mistä sitä voi heilutella terassireissulla. Mutta ei siitä tullutkaan kiva; puikkokoon pienennys pienensi pussia sen verran että huulipuna ei enää mahtunut kortin kaveriksi, enkä saanut läpästä hyvää, en kerta kaikkiaan oikein malta tuota virkkausta. En tajua niiden kavennusten päälle, ja kun ei näyttänyt kaventuvan riittävää vauhtia niin kaventelin sitten vähän miten sattuu :D Suunnilleen symmetrinen kuitenkin...


Meidän vessa on punainen, ja pussukka sopii sinne tosi hyvin. Ruuvasin seinään pienen koukun ja täytin pussin topsyilla. Voila!

Eilen neuloin kuin heikkopäinen. Melinda heräs 4400 aikana vain kerran, teharin sain katsoa kerrankin ihan rauhassa (iiih! Abby ja Luka saa vauvan! iiiih!). Jocsun paidan toinen hiha on lähes valmis, parikymmentä kerrosta enää. Ja tietty piti vähän lipsua ruodusta; alkoi tuntumaan siltä että nyt olen kypsä taas kokeilemaan Roosaa. Kaiken sen purkamisen ja vitutuksen muisto on hälvennyt. Niinpä mainostauoilla paneuduin sitten siihen, ja hah, onnistuin! Edelleen mulle on vähän hämärän peitossa miten kerros milloinkin aloitetaan ja miksi, mutta jollain kumman tavalla olen suoriutunut ja huivi on kohta valmis.

8 comments:

Anonymous said...

Uaaaaks, kiitos Tehis-paljastuksesta, mulla on kovalevyllä vielä katsomatta se ;D

Marsvin

Susanna said...

Marsvin, sorry ;)

Kati E said...

Mä istuin 2 päivää kurssilla ja vitsi, oli tosi rankkaa. 2 pv vedät totaalisen muuta kun työjuttua ni.... Huuuuuuuuh.

KirsiÄr said...

Mutta lapsipaljastushan oli jo toissaviikon jaksossa. Oli kyllä iiiih-ihanaa. Kun vain eivät käsikirjoittaisi niille hirveitä ongelmia. Ärsyttää, että draaman vuoksi muka pitää olla aina kaikkea kamalaa, kuolemaa ja keskenmenoa ja eroja.

Jos saat jostain käsiisi sen Happy Hookerin, niin sieltä löytyy aika selkeet virkkaus for dummies -ohjeet.

laurakoo said...

Kiva pussukka, just tuollaislla haluaisin täyttää lähiympäristöni. Keittiössähän tuollaisessa vois säilöä vaik suodatinpusseja ja suihkun shampoolokerikot vois koukkuilla jostain muovisesta... *innostuu ideoimaan*

Abby+Luka=vauva oli aikas ihq juttu, melkein tippa linssissä tillitin loppukohtausta. Miksei ne yhtään halineet, kun Abby kertoi ettei tehnytkään aborttia.

Ai niin, Roosa. Sitä pitääkin muistaa kokeilla, olisko se hyvää KIP-neulomista, sen neulomisen tahtiin ei kyllä vissiin voi höpötellä. Höpötän nyt koko viikon edestä, kun tuo word verification vihdoin näkyy mullekin :)

Martsuli said...

Tosi kiva idea tuo pussukan laittaminen seinälle ja topsyja sisälle!

Jenni said...

Kiva kun keksit oman idean pussukan käyttöön!

Anonymous said...

(iiih! Abby ja Luka saa vauvan! iiiih!)

Kuin minun suustani :D

tippi