Thursday, June 08, 2006

Hei sehän on hiha!!!


Eilen illalla onnistuin saamaan finaaliin asti Jocsun paidan hihan. Innoissani kuin hullu puurosta loin heti samantien toisen hihan silmukat, kaoottisessa mielessäni ajatus että istun vaikka aamuun asti kunhan saan sen valmiiksi. *Bling* kuin taikaiskusta rakas tyttäreni Pikku Myy alkaa jälleen kirkua ja komentaa ja höpöttää ja oli raivostuttavan hereillä. Pitihän se arvata.Mun kohtalo on saada olla rauhassa vain puoli tuntia kerrallaan. Takaraivossa soi neuvolan terkkarin sanat "olisit miettinyt ennen kuin menet tekemään lapsia" (erehdyin itkeskelemään miten rankkaa koliikkivauvan kanssa on). No joo whatever, hiha on siis kuitenkin valmis, ja toivossa on hyvä elää että parissa päivässä ehkä saan toisen samanlaisen tehtyä.


Pikku neiti nukkui eilen näin. Siinä sai hetken miettiä jotta mitenkä päin tohon kannattais itsensä laittaa :D

Tänään olen yrittänyt olla normaali äiti. Tiedättehän, sellainen joka ruuan jälkeen siivoaa pöydän, lataa tiskikoneen, lakaisee lattian, vaihtaa vaipat ja vaatteet ja alkaa imuroimaan. Normaaliminä raahautuu pöydästä keittiötason ääreen ja virkkailee tai neuloo pari kerrosta kesken olevaa työtä ja mahdollisesti saa päähänsä että just joku tietty ohje pitää löytää nyt, ja viettää sitten loppupäivän hautautuneena käsityölehtiin. Mutta pakko välillä siivota. Olen sitten siivoillut vartin kerrallaan ja tullut aina välillä leikkaamaan kankaita, etsimään puuttuvaa lankaa, katsomaan blogilistan suosikkeja, ja niin edelleen. Menemme vasta iltapäivällä ulos, koska on pakko siivota, ja tiedän että illalla ei enää huvita.

Tänään tulee kirjastoauto; varasin vinon pinon virkkauskirjoja ja ties mitä muuta. Auto jää kesätauolle juhannuksena, ja kaikki laina-ajat on elokuun loppuun, ehtii ainakin lukea!

Paholainen pukeutuu Pradaan on vielä vaiheessa, mutta kirja on tosi hyvä. Just sopivan kevyttä luettavaa mun väsyneille aivoille, ei ole niin väliksi jos unohtaa parin edellisen sivun sisällön :D . Kirsi oli aivan oikeassa, että suomennos on aika ärsyttävä - huomaan sen siitä, että automaattisesti käännän lauseita englanniksi mielessäni, ja mietin että miten tämä oikein voisi olla alkuperäisessä tekstissä. Jotkut ilmaisut on sellaisia, etten kertakaikkiaan keksi miten suomentaja on sellaisen edes keksinyt.

Ai niin, yritin myös jatkaa Roosan kaaviota exelillä, mutta ei siitä mitään tule. Mulla menis ikä ja terveys ennen ku saisin tehtyä edes sen verran mitä ohjeessa jo on. Ei kellään sattuis olemaan koneellaan valmista piirrosta? :D

10 comments:

Sahrami said...

Siis ihan oikeasti terkka tuollaista möläytti...?
Mä varmaan olisin täräyttänyt sitä päin näköä tai jotain "no eipä sun äitis ja isäskään ole näköjään miettinyt kunnolla etukäteen..." siis mähän olen NIIN ilkeä nykyään, että synnärilläkin yksi lääkäri lähti vastaanottohuoneesta itkien pois jä kätilö tuli saattamaan mut ulos. Kih, eikä enää tarttenut sille lääkärille mennä! (siis viime vuonna, en ole vielä aloittanut uutta kierrosta...)

Tervetuloa katsomaan, kuinka meidän pöydät ei-pyyhkiinnyt ruuan jälkeen ja kuinka kaaos kasva niin sisällä kuin puutarhassakin. Kyllä se siitä, ehkä, joskus?

joko said...

minusta kuulostaa ihan epänormaalilta nuo pöydän pyyhkimiset ja lattian lakaisut :) ja mikähän siinä on kun pitäisi siivota koko koti niin silloin innostaa järjestellä joku hylly, jota käyttää kahdesti vuodessa tai rapsuttaa palanutta ruokaa pois uunin luukusta? siivouspäivä täällä..

Susanna said...

Sahrami, joo oikeesti möläytti. Tein siitä valituksen kaikille keitä kuvitella voi, mutten saanut edes vastausta. Tein vielä toisenkin valituksen, ja kuulin sitten että hän on saanut huomautuksen tms, mutta mulle ei koskaan pahoiteltu :/

Elikkäs voimme vetää yhteenvedon että kaikki jotka jotain harrastaa, eivät pyyhi pöytiä? :D

thiire said...

Ai sullakin tulee noita " valvon vaikka koko yön"? Toivoo eräs, joka valvoi yöllä kahteen ponchon kanssa, kun ei tajunnut kuinka se kasataan.

Villasatu said...

joo, meillä vielä lapset on onneks niin isoja että ottavat itse kaapista leivät tms niin että sekin aika säästyy äidille harrastamiseen. (lue: neulomiseen ja blogeissa surffaamisenn)

Kaamea tuollainen terkkari, kuulostaa mun anopilta (ei ole :-), anoppi on jo yli 70)

Kati E said...

Hmph, mä olen sitten epänormaali. Mä en tykkää epäsiisteydestä. :SSS Mutta se on lähinnä mun ongelma.

Ja tsiisus mikä terkka. :(((

Susanna said...

Kati, enhän minäkään siitä tykkää :D

mammaliini said...

mää en malta olla kertomatta, että kudon aina hihat/lahkeet kaksi kerralla samalla puikolla omista keristään. ällistyttävästi niihin tulee kavennukset/levennykset samoihin kohtiin ja niistä tulee jopa yhtä pitkät ilman tuskastuttavaa kerrosten laskemista :D

keppiä sulle juonipaljastuksista *huitelee*! seiskakin sai pidäteltyä, tuleeko aborttia vai ei :D.

Kati E said...

Mut siis jos mä en siitä tykkää ni meillä ei saa sillon olla epäsiistiä. Mä en voi olla ilman siistiä... :S Tai siis en voi vaan olla niin et on epäsiistiä. :(

Susanna said...

Kati, vähän sama juttu. Mutta laiskuudessani olen sitten tehnyt tavan, että vaihdan huonetta. :D Ruuan jälkeen yleensä muutenkin tullaan ylös, niin poissa silmistä, poissa mielestä. Sit on kyllä pakko siivota kun menee takas. Viime aikoina on kyllä ollut kaaos, hyvä kun päivittäiset asiat on saanu hoidettua.