Wednesday, June 07, 2006

Time out

Itse asiassa ennemminkin out of time.... Niin paljon lankaa, niin vähän aikaa. Niin paljon ideoita, mutta kuka toteuttas...

Ylhäältä vasemmalta: Melindan mekko ja neuletakki (lankaa kyllä piisaa), virkattu lierihattu, poncho Roosan mallineuleella, tällaisen teki SirpaLe, ja se on aivan ihana. Ja listalla myös Reid, mutten ihan ole päättänyt mistä langasta.

Rogue. Tää polttelee erityisen paljon. Nyt yritän yhden työn taktiikkaa. Olen tarkkaillut neulomiseen käyttämääni aikaa, ja mun pitäs ihan hyvin saada neulepaita per viikko aikaan, jos siis keskittyisin yhteen tai kahteen kerrallaan. Mulla menee älyttömästi aikaa turhaan nysväämiseen, saan yhtäkkiä kuningasajatuksen ja sitten on pakko tehdä mallitilkku tai kokeilla vähän matkaa uutta lankaa tms. Pelkkää ihan turhaa suunnittelutyötä -listojen tekemisestä puhumattakaan- tulee tehtyä aivan liikaa. Eli pitää keskittyä.

Tämän viikon tavoitteet on (yhä) Jocsun palmikkopaita ja Branching out.

Tässä päivässä oli jotain positiivistakin, kesä-Image. Kesänumerot on aina siitä tyhmiä, että ne mukamas on kaksoisnumeroita, mutta todellisuudessa sivuja on kyllä tuplat mutta mainoksia triplat :D Mutta Image on aina ihq.

Lopuksi vielä: tein persoonallisuustestin, mihin päädyin aika monestakin blogista. Tässä tulos:

Ekstrovertti----*----------------Introvertti
Käytännöllinen----------------*----Intuitiivinen
Ajattelija------------*--------Tuntija
Impulsiivinen----*----------------Harkitsija
(pmmp)

Vastaustesi perusteella seuraava luonnehdinta kuvaa persoonallisuuttasi:

Olet mieleltäsi avoin, sinulla on mielikuvitusta, olet huolehtiva ja ulospäin suuntautunut. Ihmistyyppisi nauttii elämän suuren näytelmän seuraamisesta, ja pohtii mielellään ihmisten motiiveja ja tarkoituksia. Kaltaisellesi ihmiselle mikään asia elämässä ei ole merkityksetön. Siksi toisten ihmisten mielestä saatat toisinaan olla liian varuillasi, herkkä tai epäluuloinen. Olet valloittava, karismaattinen ja nerokas supliikki-ihminen. Olet lahjakas moniosaaja, ja voitkin menestyä useilla alueilla elämässäsi. Sinua stressaavat ammatit, joissa on selvät säännöt ja toimintaohjeet ”tee tämä tällä tavalla.” tai joissa vaaditaan logiikkaa, faktoja ja yksityiskohtia. Ihmistyyppisi ei jaksa keskittyä kauaa samaan asiaan, ja monet mielenkiinnon kohteet saattavatkin vahingoittaa menestystäsi pitkäjänteisyyttä vaativassa työssä. Parhaiten sinulle soveltuvat ammatit, joissa voit aloittaa projekteja ja sitten innostaa toisia saattamaan ne päätökseen.

Tää on kyllä ihan mua, paitsi että viime aikoina olen kyllä kokenut olevani enemmänkin introvertti kuin ekstrovertti... Mutta minkäs ammatin tuon pohjalta keksis? Mä kyllä niin tykkäisin omasta työstäni (tarjoilija), jos sitä saisi tehdä niinkuin tarkoitus on, eikä sekuntikello ja kannattavuuslaskelma kaulassa..

4 comments:

isrik said...

Ihania ne punaiset langat oliko ne just siihen Rogueen? Ehkä mäkin joskus teen Roguen. Siinä tuntuu olevan hyvin haastetta. Toivottavasti nähdään 20.6. Voisin sitten aloittaa "Kuka teistä on Susanna..." Pienten lasten kanssa ei kyllä koskaan voi luvata varmasti tulevansa *huokaa*

Susanna said...

Jep, ne on just siihen rogueen. Aion tehdä takkimallisen siitä niin ei oo niin kuuma.

Anonymous said...

Äitien kannattaa nähdä aika paljon vaivaa oman jaksamisensa eteen. Jos se sulla on sitä että neulot mallitilkun tai kaksi joskus niin eiköhän se keino ole sieltä terveimmästä päästä äitien keinovalikoimaa...Tarkoitan tällä vaan sitä, että toivon, ettet ole turhan ankara itsellesi, kun muutenkin elämä painaa. Pia (jonka lapsi pissii matolle..)

Kati E said...

Ihania tyttövärejä tässä postauksessa. :DDDD Mä tarvitsen sen pienen tytön, jolle tollaset sopii... *huocs*