Monday, June 05, 2006

Virkkausta

Virkkaus on kovin kesäinen laji, johtuu varmaan siitä että usein virkkuulangat on ohuita puuvillaisia. Miksei talvivermeitä voisi virkkailla ihan yhtälailla?

No enivei, eilen totesin että olen varmaan blogistanian ainoa neulebloggaaja jolla ei ole virkattua kesäkassia. Joillain niitä on useita, esimerkiksi Vilmalla, joka myös taikoo uusia kasseja aina tuossa tuokiossa.

Aloitin sitten Kotiväellä ja kolmosen puikolla, ja niin oli vaikeaa ja tiukkaa ja hampaita piti kiristellä ja kirosanoja laulella. Tajusin sitten aamulla kysästä ohuempaa puikkoa naapurilta, ja nyt sujuu! 1,5mm puikko on ehkä aavistuksen liian ohut, mutta virkkaus sujuu kuin tanssi! Mutta koska mulla on niin vaikea elämä niin tämäkään työ ei ihan hetkessä valmistu. Jos nyt kuitenkin tän päivän aikana.

Lasten kanssa oltiin suunniteltu että käydään kauppa-autolta hakemassa jätskit, mutta sen jälkeen jocsu meni ja yritti hajottaa pesukoneen ja heitteli tavaroita ja kun annoin satikutia niin suuttui ja kostoksi levitti joka ikisen *tun legon lastenhuoneen lattialle. Jätskit peruttu. Kukakohan tästäkin taas eniten kärsii. Melinda sammui päiväreille kolme kertaa, heräs aina parin minuutin jälkeen uudelleen. Siitä asti se onkin ollut neiti kiukkupussi-itku-iita, ja näköjään sammuilee syliin paraikaa. Perhana. Mä oon sitten niin kyllästynyt. Ja väsynyt. Ja onneton. Mutta johan siitä on jauhettu toistasataa kertaa, eipä tämä muuksi muutu. Nyt pitää yrittää taikoa jotain ruokaa. Ja sitten suihkuun. Ärsyttää kun ei voi lähteä minnekään kun melinda sammuis rattaisiin ja Jocsu taas ei jaksa, kun ei ole nukkunut. Plaah. Että sellainen päivä tänään.

8 comments:

Sia said...

Voimia hulinan keskelle toivottaa myös "kassiton" (siis en ole virkannut kassin kassia!) =DD

Susanna said...

Kiitos! Mutta sä oot sentään virkannut esimerkiksi ihanan hatun! Ajattelinkin sen toteuttaa seuraavaksi, kun tämä nyt olikin niin hauskaa touhua.

thiire said...

Ai teillä käy kauppa-auto? Ihanuutta. Meillä vain kirjastoauto, johon mahtuu yksi kapea ihminen kerrallaan.
Mun ehdotus on vieläkin voimassa, laita vaikka @!

Susanna said...

Thiire, ei siitä sillai hirveesti riemua voi repiä kun se on niin kallis (esim valion jätskilitra 4e), mutta on se hyvä hätävara. Sitten meillä käy ihana tilava kirjasto-auto ja jäätelöauto joka tulee niin myöhään että muksut on nukkumassa. Mutta siinä on söpö kuski. :D Musta tuntuu etten millään jaksais lähteä mihkään....vaik ehkä pitäs. katsotaan.

Anonymous said...

Jos yhtään lohduttaa, niin meillä pissataan matolle kostoksi siitä kun äiti kutoo tai on jostain suuttunut..Onneksi se on hiukan laantunut, kyllä onkin hermo mennyt useamman kerran. Jaksamista!

hanka said...

Kyllä se helpottaa, ihan oikeasti. Muutaman vuoden kuluttua sinulla on isot, ihanat (sitä ovat varmasti jo nyt!) lapset, joiden kanssa voi keskustella ja harrastaa ja tehdä asioita.

Kati E said...

Mä en edes osaa virkata muuta kun ketjusilmukoita...

Tellu said...

Täällä myös yksi kassiton! Aloittanut olen montaakin, mutta purkanut yleensä jo ekan virkkaus kierroksen jälkeen. Ei oikein sinni riitä. Nyt tosin on välityönä isoäidin neliöt, joista olis tarkoitus jossain hamassa tulevaisuudessa kasata kassi. Siis joskus kymmenen vuoden päästä! ;) Ja tuohon perherumbaan... samassa suossa rämmin minäkin. Mulla lapset on 3v ja 1,5v... hirveetä hulinaa ja uhmaa uhman perään. Aina ei jaksais. Jaksuja sulle!