Saturday, June 17, 2006

Kirjoja ja lehtiä

Väsymys on melkoinen joten istunpa tässä hetken ja kerron juttuja. Viime yönä muuten Melinda nukkui ekan kerran epähuomiossa useita tunteja omassa sängyssään, ja kiipesi mun viereen vasta joskus aamuyöllä. On aika pelästyttävää herätä siihen että 2vee yrittää kiivetä sun yli.. Melindan sänky on siis nyt kiinni meidän sängyssä, ja se pääsee aika hyvin kiipeemään, vaikka korkeusero on melkoinen.Kirjastosta lainassa nämä. Oli myös muutama muu virkkuukirja, mutta niissä oli lähinnä niitä tosi ohuita pitsiliinaväkerryksiä, ei kiitos sellaisia. Virkkaajan käsikirja vaikuttaa just sellaiselta perusteokselta mikä pitäs ostaa hyllyyn. Ja on kauniita kuvia ja muutamia kivoja ohjeita. Toisessa kirjassa viehätti lähinnä muutamat kukat ja tähdet, ja oli siellä joku laukkuideakin.Olen myös käynyt sortumassa lehtihyllyllä. Filati oli edullinen, ja vaati vain muutaman pohdiskelukäynnin ärrällä ennen kuin ostin. Marie Claire Ideesiä oon hingunnu siitä asti ku eräs Tamperelainen neulojatar sen olemassaolon paljasti. Sen kanssa ei tarvinnu jahkailla, olin Akateemisessa valmiina sortumaan ihan minkä lehden vietäväksi tahansa. Kas, siellä ei sitten ollut mitään kivaa, paitsi Knit1, mutta se ei enää oikein innosta. Ja sitten muistin Marien, ja nappasin viimeisen kappaleen. Omituista on se, että maailman kalleimmassa maassa, Ranskassa, lehti maksaa 4,60e, mutta kun köyhä suomalainen sen ostaa, se maksaakin liki 8e!!! Lyön vaikka vetoa, että olisin saanut lehden halvemmalla tilattua Ranskasta postiluukkuuni. Ja vielä jos laskee bussikulut, niin ei kyllä kannata kaupassa käydä muuta ku interneetin välityksellä.

Mutta siis taas lipsahti höpöhöpötykseksi. Marie on ihana. Ihana, ihana. Oon selannu sen varmaan 14 kertaa jo, ja aina löytyy jotain uutta. Kielimuuri ei ole ongelma. Ja jos siitä tulee ongelma, niin eiköhän täältä interneetistä löydy joku ranskantaitoinen :DTällänenkin on lainassa, tosi kivoja sukkaohjeita, osa peruskamaa, joissain joku jujukin.


Muksuilla oli riemuisa aamu. Jocsu riehu oikeesti tunnin vaippa päässä, luulis että olis kuuma. Mutta ei menoa haitannut.

Tänään retkelle jonnekin (miten olis Ikean takapiha?? ;) ja kesäkeittoa ruuaksi. Vois kyllä sataa pikku hiljaa, alkaa kyllästyttämään. Hehei!

3 comments:

AnneM said...

meillä tinja on yleensä nukkunut alkuyön omassa sängyssä, herättyään hiipii meidän väliin.. n. kuukausi sitten heräsin siihen kun se HYPPÄSI mun naaman päälle. Ihan pikkasen säikähdin :O Nyt onneksi jo pari viikkkoa nukkunut aamuun asti omassa sängyssä...

Mäkin lainasin tuon virkkaajan käsikirjan torstaina, näyttää ihan kivalta teokselta. Aikaisemmin en ole tuollaista meidän sivukirjastossa ainakaan nähnyt. Tilasin muuten pari kirjaa, tulevat toivottavasti ensi viikolla.... (ei malttais odottaa)

Hanna said...

Mitä kaikkea tuossa Marie Claire idées:sä on? En ole tutustunut kuin siihen tavalliseen naistenlehti-versioon :P
Lähimmästä kirjastosta ei tuota Virkkaajan käsikirjaa löydy. Harkitsin sen ostamistakin, mutta pihiys iski..

Susanna said...

Hanna, ihan vaikka mitä. Voisin kuvailla tarkemmin jotain juttuja. Mutta siis sivut täynnä kaikenlaisia sisustus, askartelu, neulomus ym lifestyle-ideoita. Siis aivan mieletön määrä kaikkea. Suosittelen !