Saturday, June 17, 2006

Roosa-huivi

Tänään sain vihdoin viimein valmiiksi Melindan Roosa-huivin. En nyt viitsi hirmusti rannetta rasittaa, mutta ajattelin että jos neulon hitaasti enkä ihan kamalasti...

Loppuun tein muutaman rivin helmineuletta ilman levennyksiä. Nauhat tein Prymin neulenukella, olen päättänyt että sitä täytyy myös käyttää kun kerran menin siihen tuhlaamaan joskus viime vuonna. Nyörit ehkä tulis nopeammin neuloen, mutta nukella niistä saa kyllä tosi tasaiset ja siistit.
Periaatteessa huivi olisi voinut olla pidempi, ja kovasti pähkäilin tätä. Mutta Melinda on kuitenkin aika hikinen tapaus ja nyt on pitkä kuuma kesä, niin ajattelin että parempi jättää aika lyhkäiseksi. Tästä saisi myös kivan hatun, jos ompelis yhteen tuolta alhaalta takaa ja ompelis myös kolmion kärjen sinne. Tulisi sellainen pieni talo preerialla hattu.


Picnicreissulta kuva. Lapset oli kyllä yksiä pikku aurinkoja.

Nyt Magnolia, karkkia, Selviytyjät, nukkumaan. Voi kun ois ilmastointi, täällä paistuu :D

8 comments:

sirpale said...

Kaunis huivi siitä tuli! Ihania kesäkuvia.

Siniset Silmukat said...

Kaikkea olet saanut valtavasti aikaan! Kivoja lasten vaatteita ja aivan ihania kesäkuvia lapsista on täällä blogissa! Jocsun ja Melindan kuvat saavat kyllä hyvälle tuulelle!

Terhi said...

Onpa kiva huivi! Teidän Melinda on kyllä hienoimmin asustettu pikkuneiti jonka tiedän. :-)

Mari said...

Ultrasöpö huivi! Käyn usein blogissasi ihailemassa - olet todella ahkera :) (mä en saanu mitään aikaan, kun lapset oli pieniä...)

Carita said...

Hieno Roosa, näyttä suloiselta Melindalla :D

Anu said...

Jipii, sä voitit sen Roosan!

tellu said...

olipas taas ihania kuvia täällä blogissasi! kiva idea tehdä roosasta tuollainen päähuivi! mä en voi käsittää miten sä ehdit tehdä niin paljon kaikkea vaikka lapset on pieniä, ite en ehdi tehä mitään. melindan ja jocsun kuvat saa hyvälle tuulelle!

vikke* said...

Oi miten söpö huivi!!
Olipas iloisia retkeläisiä :D