Sunday, June 25, 2006

Lisko

Huomenna alkaa virallinen paita- ja mekkoviikko. Se tarkoittaa sitä, että tehdään kasapäin erilaisia paitoja ja mekkoja ja T-paitoja lapsille ja ehkä myös itselle. Tänään olen siivonnut työhuonetta ja misaillut kankaita ja tarvikkeita, sekä ottanut myös osittaisen varaslähdön. Mutta se ei haittaa koska viikko on ihan itsejärjestämäni ja olen (ainakin toistaiseksi) ainoa osanottaja. Siihen varaslähtöön:
Jocsun t-paitakangas on ollut jo pari päivää leikattuna. Tänään etsin ja löysin kivan kuvan, ja nyt iltasella pääsin painantahommiinkin. Sapluunaa leikatessa kirosin noin kaksi miljoonaa kertaa, totesin että vihaan kankaanpainantaa, totesin että jos aion sitä harrastaa pitänee panostaa parempiin välineisiin, kirosin lisää ja totesin että oli miten oli tämä saa olla viimeinen kerta. Ja sitten sapluuna olikin jo valmis.

Hengitin syvään ja lätkin mustaa väriä kankaalle. Sapluuna pois, toinen heti perään ilman välihengitystä. Valmis. Pikkusen uskalsin raottaa silmiä tässä vaiheessa, ja oo, siitähän tuli hieno! Samantien kaikki edelliset kiroukset meni pois mielestä; paidasta tulee ihana, lisko on ihana, siitä tuli hieno, lisää näitä, kyllä, se on kaiken vaivan ja tuskan arvoista.

5 comments:

routa said...

liskot ovat tosi ihania, täällä kun käy katsomassa niin ompelukärpänen yrittää puraista, mutta kun on sata ja tuhat neulomusta, virkkausta yms kesken. todella ihania töitä jaksat tehdä.

Hanna said...

Jäämme odottelemaan mitä näistä syntyy... Varaslähtö syksyynkö?? Jos näin niin mulla neljä paitaa pojalle työnalla nimenomaan syksyä varten.

Susanna said...

No himputti, mun viesti katosi :D

Routa, anna vaan kärpäsen purasta ;). Mä keskitän kaiken tarmon ompelemiseen kun ei saisi neuloa ranteen takia.

Hanna, ei nää vielä ole syksyä varten, puuttuu vielä tän hetkisestä käytöstä aika paljon. mutta syksy on suunnitteilla kyllä, ja joulukin jo :D

Kati E said...

Joulu? Ei saa mainita sanaa joulu. Hyysssssss....

Susanna said...

Kati, toki saa! Joulun suunnitteleminen on ehkä parasta maailmassa. Mutta miksi aika aina loppuu kesken?