Thursday, June 22, 2006

Napit takkiin


Tänään tein pikana napit Melindan takkiin, mitä esittelin edellisessä postissa. Väri on oikeasti lähes sama kuin takinkin, kuva vähän väärentää.


Aamulla tein viimeisiä tikkauksia. Viimeistä tikkausta tehdessä, kolme senttiä ennen maalia kävi sitten näin, ja jouduin tekemään yhdellä neulalla loppuun, oli muuten hiukka hankalaa saada samanlaista jälkeä loppuun asti.

Aamulla olin innoissani kun oli satanut, mutta niin siitä vaan lämmin päivä kuitenkin tuli, ja piti mennä ulos. Toisaalta hyvä niin, koska Jocsu hyppis seinille jos sen pitäs olla koko päivä sisällä, että varmaan oltais sitten sateeseenkin menty. Koti on kamalassa kaaoksessa kun ei olla juurikaan sisällä oltu, nyt olen sit vähän saanut siivota. Huoltomiehet kävi vaihtamassa meille uuden pyykkikaapin kun edellisessä ei ollut koreja. 1,5v meni tähän. Jättivät jälkeensä kamalan sotkun JA sen vanhan kaapin keskelle kylppäriä. Hohhoijaa... Ja huoltoyhtiön tytsy ei voi kirjoittaa talonkirjanotetta koska tiedot on muistitikulla mikä ei toimi. hmm.... Minä sitten kirjoitan otteen itse, ja hän lyö leiman ja minä maksan siitä leimasta 12,50e. Elämä on.

Jocsun neule edistyy niiiiiin hitaasti. Olen vasta takakpl puolessa välissä, ja ahdistus on kova kun mä niin tahtoisin sen jo valmiiksi. Mutta en halua rasittaa rannettakaan liikoja. Mistä tulikin mieleen, lastallinen rannetuki apteekista, 28e, samanlainen Instrusta, 45e. Mistä ne keksii näitä hintoja? Ja tietenkin se apteekin lasta on loppu, koska uutta mallia kehitellään ja vanhaahan ei tietenkään kannata valmistaa kunnes uusi olisi hyllyssä. Täytyy lähteä apteekkikiertueelle. Paitsi jos heti Sellossa olis, varpaat ristiin sen puolesta.

6 comments:

apteekkilainen said...

Vinkkinä, eri apteekeissa on erilaisia lastoja (vapaakaupan tuotteita, eli apteekki itse voi määrittää mitä tilaa). Eli hyvinkin voi jossain apteekissa olla ko. lastaa vielä jäljellä tai sitten joku toinen pätevä malli. Ilmeisesti haluamaasi lastaa ei enää valmisteta, mutta jos tätä ei sinulle apteekissa sanottu, kannattaa vielä apteekkia pyytää tilaamaan se lasta sinulle.

Susanna said...

Juu, eiköhän tuo jostain löydy! Se on aika hämmentävää, että apteekit on kauppoja siinä missä muutkin, ja valikoima vaihtelee kauppiaan mukaan. En vaan millään ehtis/jaksais etsiskellä.

Jenni said...

Ai onko siellä sittenkin aurinkoinen päivä?! Mä olen ollut tänään töissä klo 9 alkaen ja aamulla satoi vettä. Pöh. Jos olisin tästä I-HA-NAS-TA konttorista nähnyt ulos, niin olisin kyllä käynnyt jätskillä

Jenni said...

Ja piti vielä sanomani että mä oon niiin kade kun jaksat tehdä napit ja kaikki itse!

Susanna said...

Jenni, on vähän pakon sanelemaa tuo kaiken itseteko. No tähän takkiin kyllä halusin tehdä itse, kun heti keksin millaiset tahdon. Ja noin muuten yritän ihan rahasyistä vältellä ostamista. Enpä mä täältä kyllä minnekään pääsekään sen puoleen... :D

Tellu said...

Ihanat napit! Ja kaunis on takkikin jonka edellisessä postauksessa esittelit. Sä oot ihan hirmu taitava! ;)