Saturday, June 24, 2006

Oon oikeesti tehnyt jotain


Jocsu on kovin innoissaan uudesta puhelimestaan (mun vanha), ja sille piti sitten pussi saada. Alle tunnin homma. Nappi on just se minkä piti mennä Melindan takkiin, muttakun.... joku mittasi vähän silmät sirrillään, ja ompeli kaikki napinlävet ja sitten totesi että hups tuli pienet. Joten täytyy tehdä uudet napit. Pöh. Mut siis, kännykkäpussi saavutti suuren suosion. Nyt poika istuskelee lastenhuoneessa ja juttelee mummin kanssa. Mummi ei vastaa oikeeseen puhelimeen niin samantien kai voi sitten leikisti puhua :D


Tänään oltiin puistossa retkeilemässä. Minäkin laskin mäkeä. Melinda ei tullut isoon mäkeen mutta tässä on kolme erikokoista, niin valinnanvaraa on.


Sitten syötiin vähän eväitä


Ja kotimatkalla haettiin Essolta jädet ja pyshädyttiin katselemaan palo-aseman toimintaa. Jari, joka kulkee joka päivä aseman ohi töihin mennessä, kertoi että ne ihanaiset palomiehet treenaavat vatsalihaksia ja ottavat aurinkoa siellä takapihalla. Ehkä pitää tehdä vakipicnikpaikka siitä... (joo, Jari ei käyttänyt sanaa ihanainen, keksin sen itse).

Edellä mainittujen toimintojen lisäksi ollaan grillattu, potkittu palloa, yritetty siivota, rakennettu legotaloa jne. Ja nyt oon niiiiiin väsynyt. Mutta kivaa on ollut.

2 comments:

AnneM said...

kiva picnik-paikka sulla :)

Susanna said...

ou jee :D